Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Stel uw eigen sauna handdoek samen

Bij ons stelt u uw eigen sauna handdoek met naam samen uit ruim 100 combinaties. U kunt 9 kleuren combineren met 20 verschillende biezen. Zo heeft u altijd een hamamdoek naar uw smaak!

Een sauna handdoek naar uw smaak

Met onze 9 kleuren en 20 biezen zijn er wel meer dan 100 combinaties mogelijk! Dit kan echter ook tot keuzestress leiden, dat weten wij ook. Daarom hebben wij op onze website ook de meest populaire combinaties staan. Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf alles uit te zoeken. Kijk daarvoor op onze website.

De voordelen

Bij ons zijn de handdoeken extra groot. Wel 200 bij 80 centimeter. Dat betekent dat u nooit meer oncomfortabel hoeft te zijn met een net iets te kleine handdoek. Lekker relaxen gaat op deze manier nog beter. Na de bestelling van uw nieuwe hamam laken wordt deze al binnen 14 dagen bij u thuis bezorgd. Super snel dus! Wij letten extra op het milieu, zodat grondstoffen niet onnodig verspild worden. Ze worden gemaakt van biologisch katoen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De doeken blijven namelijk langer mooi, ook na vaak wassen.

Waarom bij ons?

Zelf hebben wij vaak ervaren dat de handdoeken in sauna’s vaak veel te klein zijn om echt comfortabel op te liggen. Dit moest anders! Daarom zijn wij begonnen met onze webshop, waar u niet alleen comfortabele doeken kunt kopen, maar ook nog eens aangepast aan uw persoonlijke smaak. Zo voorkomt u ook nog eens dat uw doek per ongeluk wordt meegenomen dor iemand anders, omdat alle doeken zo op elkaar lijken in de sauna. Bij ons krijgt u een unieke, onderscheidende en gepersonaliseerde hamam doek van de beste kwaliteit, met een leuk design. Wij hebben voor iedereen iets leuks in onze collectie. Naast deze doeken kunt u bij ons ook terecht voor badjassen. Deze zijn net zo comfortabel, door de mooie lengte en prettige stof. Combineer deze bijvoorbeeld met een nieuwe hamam doek voor een optimale sauna ervaring.