Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Zelfstandig en comfortabel afdrogen met de lichaamsdroger

Technologische verbeteringen worden in alle aspecten van ons leven doorgevoerd en maken het leven voor velen dan ook een stuk gemakkelijker. Denk maar eens aan gehandicapten of ouderen die door innovatieve oplossingen steeds vaker (zelfstandig) thuis kunnen blijven wonen. Zo worden er allerlei hulpmiddelen bij mobiliteitsproblemen uitgevonden, waaronder beugels ter ondersteuning in het toilet en de badkamer die de badkamer luxe toe laten nemen. Echter, Lavicta is onlangs ook met een hulpmiddel voor ouderen en mindermobielen die niet mag ontbreken in de badkamer, namelijk de lichaamsdroger.

Afdrogen zonder handdoek

Met Lavicta’s lichaamsdroger hoeven ouderen zich niet langer meer zorgen te maken over pijnlijke vallen in de badkamer of moeilijkheden bij het afdrogen. De lichaamsdroger fungeert namelijk als een soort föhn voor het hele lichaam, die lucht als een warme deken over je heen blaast. De droger is eenvoudig te activeren met een grote knop die op een gewenste plek in de badkamer geïnstalleerd kan worden. Door hierop de klikken, begint de full body dryer met blazen en hoeft de oudere zich alleen nog een even om te draaien om overal droog te worden. Zeg dus maar gedag tegen schurende handdoeken, mogelijke vallen en ingewikkelde bochten waarin je je moet wringen om af te drogen. Met de lichaamsdroger is dit namelijk allemaal verleden tijd!

Meer weten over de lichaamsdroger?

De lichaamsdroger als hulpmiddel voor ouderen is echter ook geschikt voor andere doeleinden. Zo kan hij bijvoorbeeld ingezet worden in verzorgingstehuizen en in de gehandicaptenzorg. Daarnaast wordt de uitvinding gebruikt in wellnesscentra voor extra luxe, waar de dryer voor mensen met huidproblemen juist helemaal geen overbodige luxe is. Twijfel je nog over de aanschaf van de lichaamsdroger? Bezoek dan gerust de website van Lavicta om contact op te kunnen nemen met de experts voor antwoorden op allerlei prangende vragen of meer informatie.

https://lavicta.nl/