Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Twee designs die nu in zijn

Bent u op zoek naar een nieuwe stijl voor in uw huis.? Dit is erg begrijpelijk. Door dat we allemaal verplicht binnen moeten zitten, is het logisch dat u na een tijdje uw inrichting zat bent. Dit komt omdat u er de hele tijd naar zit te kijken, omdat u nu niet op andere plekken kan zijn en pas laat in de avond terug komt van uw werk of van de uitjes met uw vrienden. Nu u toch zo veel tijd over hebt om andere dingen te doen dan werk of verplichte afspraakjes, is het heel logisch dat u het design van uw huis wilt veranderen. Of u nou begint met de woonkamer, de slaapkamer of de keuken, het maakt allemaal niet veel uit. Toch is het moeilijk om uw huis opnieuw in te richten. Het is moeilijk om zomaar ergens te starten, en daarvoor hebben we een lijst gemaakt van de designs die op dit moment in de mode is, om het zo maar te zeggen. Als u er echt niet uitkomt, kunt u altijd naar deze lijst kijken en  misschien wat inspiratie op  doen, of misschien zelfsmde twee stijlen met elkaar mixen. Alles mag, het is uw huis tenslotte, maar toch is het fijn om van mensen te horen dat je huis mooi is ingericht, zodra deze quarantaine voorbij is en er weer meer dan één persoon op visite kan komen.

Scandinavisch design

Strakke lijnen, lichte kleuren en materialen die puur natuur zijn, dit past allemaal bij een scandinavische inrichting. Pastelkleuren verf zie je vaak op de muren, en er is meestal heel veel ruimte om te lopen. Dit design kunt u bereiken door uw huis abstract in te richten en er voor te zorgen dat alles licht van kleur is. Bij de Ikea kunt u veel inspiratie op doen, omdat de stijl die zij hebben meestal ook scandinavisch is.

Industrieel design

Industrieel design klinkt misschien een beetje alsof je in een fabriek gaat worden, maar dit is gelukkig niet het geval als u de belangrijkste regels volgt. Dit design herkennen we aan de aardse kleuren en het materiaalgebruik; beton en staal komen vaak voor. Ten slotte moet u de look af maken met wat planten, om zo de kleur te breken.

http://www.moosefarg.nl