Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Voetproblemen voorkomen via Wandelschoenopmaat.nl

Via Wandelschoenopmaat.nl kunt u de oplossing vinden voor uw voetproblemen. Dit doen we door de juiste wandelschoenen of bergschoenen voor u te vinden. Deze moeten namelijk niet alleen de juiste maat hebben. Ook moeten ze passen bij uw voettype. Om uw voettype te bepalen, maken we een uitgebreide analyse van uw voeten, enkels en kuiten. Zo kunt u van de omgeving geniet, zonder zorgen over voetklachten.

Het 6 stappenplan van Wandelschoenopmaat.nl

Op Wandelschoenopmaat.nl hebben we een 6 stappenplan opgesteld. Zo kunt u wandelschoenen op maat laten maken. Dit gaat als volgt:

  1. Intake en voetanalyse

Allereerst zal er een uitgebreide voetanalyse gedaan worden. Dit bestaat uit een intake, voetmeting, voetanalyse en standanalyse van onderbeen/knieën.

  1. Sidax Feetbox en 2D voetscan

In de tweede stap zullen uw voeten gescand worden. Met een Sidax Feetbox wordt de exacte volume waarde van uw voet en de stand van uw onderbeen opgemeten. Wanneer er ook sprake is van voetproblemen, wordt ook de voetbelastingdruk gemeten.

  1. Analyseren van de voetproblematiek en oplossingen

Wanneer alle gegevens van de voet verzameld zijn, gaan we naar stap 3. We zullen hier, in combinatie met uw fysieke conditie en wensen, samen met u een plan maken. Door onze gespecialiseerde kennis en ervaring kunnen we voldoen aan al uw wensen.

  1. Custom-made zolen

In stap 4 geven we u advies over de mogelijkheden van custom-made zolen. Standaard inlegzooltjes zorgen vaak niet voor het gewenste resultaat. Voor de perfecte pasvorm bespreken we de mogelijkheden van een custom-made zool met u.

  1. Passen en bootfitting

Wanneer uw op maat gemaakte wandelschoen klaar is, kunt u hem uittesten. We passen de schoen en checken de enkelstabiliteit en voorvoet afwikkeling met onze filmcamera en analysesysteem.

  1. Prettige vakantie!

Wat fijn, u heeft uw op maat gemaakte wandelschoen! Nu kunt u van een wandelvakantie zonder voetklachten genieten.

 

Afspraak plannen

Via Wandelschoenopmaat.nl maakt u eenvoudig een afspraak wanner het u uitkomt. We kijken er naar uit kennis met u te maken op onze locatie in Driebergen. Hier zal onze sportpodoloog Gert van den Berg voor u klaarstaan om u met al zijn passie en kennis advies te geven.