Best brands online
Image default
Gezondheid

Wilt u graag afvallen? Ga naar de diëtist in Leiden

De diëtist in Leiden heeft veel ervaring met het geven van voedingsadviezen bij het afvallen. Je kunt gebruik maken van voedingsadvies, dan zal de diëtist analyseren wat er op een dag wordt gegeten en gedronken door jou. Daarna krijg je een passend advies op je eetgewoonten. Ook kun je dus gebruik maken van dieet advies. Eerst vindt er een screening plaats van zo’n 15 minuten en daarna wordt er een dieet voorgeschreven door de diëtist in Leiden. Maar je kunt ook meedoen aan een groepsconsult. Zo kun je met meerdere mensen aansluiten bij een groepsbijeenkomst.

30 dagen challenge om af te vallen

Afvallen kan een lastige en vervelende klus zijn. Je bent er lang mee bezig en zult erg consequent moeten zijn met je dieet en je bewegingen. Nadat je bij de diëtist in Leiden bent geweest zul jij je dus aan dit passende dieet moeten houden. Maar daarnaast kun je leuke oefeningen doen die je nog sneller zullen helpen afvallen. Denk maar aan een 30 dagen challenge. Zo weet je precies wat je elke dag moet doen en het maakt het ook nog eens leuker. Vaak zijn dit nog simpele opdrachten waar je gemakkelijk aan went. En zodra je iets 21 dagen achterelkaar doet wordt het ook nog eens een gewoonte. Doe bijvoorbeeld elke dag een oefening zoals 10x opdrukken. Uiteindelijk zul je merken dat het makkelijker gaat.

Voor goed advies naar de diëtist in Leiden

Maar voor echt goed advies zul je toch langs moeten gaan bij de diëtist in Leiden. Zij kan je helpen met je voedingen en met adviezen. Zo kom je uiteindelijk op het gewicht wat jij graag zou willen. Neem contact voor meer informatie en maak snel een afspraak. Stuur een e-mail of bel naar het telefoonnummer.