Best brands online
Image default
Auto's en Motoren

Ontzorgen met de autodealer in Etten-Leur

Nog niet zo lang geleden was een auto kopen simpel. Je ging met een zak met geld naar je lokale dealer en zocht een auto uit die bij je budget paste. Tegenwoordig zijn er tal van financieringsopties bijgekomen. Ook moet je naast de financiering van de auto zelf rekening houden met zaken als brandstofverbruik, wegenbelasting, verzekeringen en APK kosten. Autodealer MV Motive in Etten-Leur biedt je verschillende diensten waardoor jij onbezorgd de weg op gaat.

3 diensten die het vertrouwen in jouw autodealer in Etten-Leur vergroten

Voor een autodealer is het prettig werken wanneer klanten bij hem terugkomen voor een andere auto. Om terugkerende klanten te krijgen is vertrouwen nodig. Autodealer MV Motive heeft een vaste klantenkring in Breda en Etten-Leur opgebouwd dankzij de volgende drie diensten:

  • Garantie. MV Motive specialiseert zich in occasions tot 12 jaar oud. Op deze auto’s kan namelijk Autotrustgarantie afgesloten worden. Dat betekent dat je risico op duur onderhoud sterk omlaag gaat. En omdat Autotrust onafhankelijk is kun je reparaties bij iedere garage uit laten voeren.
  • Automakelaar. Ben je op zoek naar een specifiek model of wil je de beste prijs krijgen voor je huidige auto? MV Motive treedt op als automakelaar en schakelt zijn uitgebreide netwerk, opgebouwd in 20 jaar, in om je de beste deal te bieden.
  • Financieringsmogelijkheden. Financial lease voor zakelijke rijders, betalen in termijnen voor particulieren, het kan allemaal. In de meeste gevallen ga je direct verzekerd de weg op en heb je geen omkijken meer naar de financiering van je auto.

Overtuig jezelf, ga langs!

Jij moet een goed gevoel krijgen bij je lokale autodealer in Etten-Leur. En daarvoor is je eigen gevoel het meest belangrijk. Ga daarom vooral een keer langs bij MV Motive, bekijk de occasions op voorraad en bespreek je wensen met een van de ervaren professionals. Overtuig jezelf, ze zitten bij je om de hoek!