Best brands online
Image default
Auto's en Motoren

Accu-machine.nl; alles voor jouw EV

Elektrisch rijden is goedkoop en goed voor het milieu. Je ziet tegenwoordig dan ook steeds meer elektrische voertuigen op de baan. Elektrische wagens moet natuurlijk wel opgeladen worden. Bij Accu-machine.nl kan je voor alle mogelijke laadoplossingen terecht. In hun uitgebreid assortiment vind je zowel laadkabels als laadpalen en mobiele laders van de beste kwaliteit terug.

Klik op onderstaande afbeelding om direct naar de website van Accu-Machine te gaan:

De vele voordelen van elektrische voertuigen

Elektrische voertuigen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Elektrisch rijden brengt namelijk heel wat interessante voordelen met zich mee. Zo is elektriciteit aanzienlijk goedkoper dan benzine en zijn de onderhoudskosten van een elektrische wagen miniem. Verder is een elektrische wagen ook erg goed voor het milieu. Tijdens het rijden komen er zo goed als geen schadelijke stoffen vrij en de impact op het klimaat is dan ook vrijwel onbestaand. Elektrische voertuigen rijden ten slotte ook erg aangenaam en ze maken zeer weinig geluid.

Laadkabels voor alle mogelijke automerken

Elektrische wagens moeten natuurlijk wel regelmatig opgeladen worden. Accu-machine.nl heeft daarom een uitgebreid assortiment aan laadkabels samengesteld. Bij deze expert vind je zowel type 1 als type 2 laadkabels terug. De kabels zijn geschikt voor alle bekende automerken en zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Tijdens het uitkiezen van een geschikte laadkabel is het erg belangrijk dat je op de lengte en de maximale stroomsterkte van de kabel let. Accu-machine.nl besteedt trouwens erg veel aandacht aan de kwaliteit van hun producten. Ze bieden uitsluitend kabels met een hoogwaardige aansluiting en een stevige mantel aan. Bovendien beschikken alle kabels over een CE-keurmerk en voldoen ze aan alle vooropgestelde richtlijnen.

Een uitgebreide collectie met standaard en slimme laadpalen

Naast laadkabels beschikt Accu-machine.nl ook over verschillende laadpalen. Hun aanbod omvat diverse soorten laadpalen die voor bijna alle automerken geschikt zijn. Tijdens het uitkiezen van een laadpaal bij Accu-machine.nl zal je merken dat je de keuze hebt uit verschillende uitvoeringen. De laadcapaciteit en het laadvermogen zijn kenmerken waar je zeker rekening mee moet houden. Als je je het echter heel gemakkelijk wil maken, dan kies je best voor een slimme laadpaal. Slimme laadpalen kan je via een bluetooth-verbinding met je wifi-netwerk verbinden. Via een bepaalde software kan je vervolgens van extra functies gebruik maken, zoals het bijhouden van het energieverbruik en het bekijken van je laadhistorie. Met een slimme laadpaal kan je je wagen niet alleen eenvoudig opladen, maar krijg je ook meteen een duidelijk beeld van je energieverbruik.

Laad je auto overal op met een mobiele lader

Ten slotte vind je bij Accu-machine.nl ook heel wat mobiele thuisladers terug. Met een mobiele lader kan je je elektrische wagen gewoon via het normale stroomnetwerk opladen. Het grote voordeel van een mobiele lader is dat je je auto overal kan opladen. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact. Op deze manier moet je niet op zoek naar een laadpaal en bespaar je heel wat tijd en stress. De mobiele laders van Accu-machine.nl zijn bovendien van de beste kwaliteit. Ze beschermen het netwerk tegen overbelasting en zijn relatief goedkoop. Bovendien zijn sommige laders uitgerust met een instelbare starttijd, zodat je optimaal gebruik kan maken van het daltarief.

https://www.accu-machine.nl/