Best brands online
Image default
Auto's en Motoren

Bent u op zoek naar een kwalitatief autobedrijf in Lopik? Dan moet u hier zijn!

Bent u op zoek naar een nieuwe personen- of bedrijfsauto? Of wilt u onderhoud aan uw huidige auto laten uitvoeren? Bij Autohuis Benschop bent u aan het goede adres. Dit autobedrijf in Lopik biedt een groot assortiment, dat zowel online als in de uitgebreide showroom te bekijken is. Bij het maken van een keuze voor de perfecte auto wordt u goed en persoonlijk geholpen door de medewerkers. Hetzelfde geldt voor het laten uitvoeren van onderhoud.

Het assortiment van deze autospecialist

Het autobedrijf in Lopik biedt een enorm aanbod aan personen- en bedrijfsauto’s. De personenauto’s zijn van de merken Audi, Volkswagen, Seat en Škoda, terwijl de bedrijfsauto’s veelal in verschillende soorten Volkswagens te vinden zijn: Volkswagen Transporters, Cravelles, Caddy’s en Crafters. Er worden zowel nieuwe als tweedehands auto’s aangeboden. Het voordeel van een nieuwe auto is dat deze ongeschonden is, maar deze is vaak wel een stuk duurder dan een tweedehands auto. De tweedehands auto’s van het autobedrijf in Lopik zijn bovendien relatief jong en hebben een lage kilometerstand.

De onderhoud- en reparatieservice

Is het tijd voor een apk of ander periodiek onderhoud? Ook dat is mogelijk bij het autobedrijf in Lopik. Ook kunt u er reparaties laten uitvoeren. Dit wordt gedaan door ervaren monteurs, die weten wat ze doen. Als er een onderdeel vervangen moet worden, wordt dit gedaan met de officiële onderdelen van het merk van uw auto. U wilt natuurlijk dat de onderdelen goed passen en werken.

Ontdek meer over deze specialist

Het bedrijf bezit over een ruime ervaring, aangezien het al bijna veertig jaar bestaat. In al die tijd heeft het bedrijf zich goed kunnen ontwikkelen. Zo specialiseert het autobedrijf in Lopik zich sinds 1997 in Volkswagens, zowel in de verkoop als in het onderhoud. Ook is het bedrijf flink uitgebreid en is het aanbod van personenauto’s en bedrijfswagens vergroot, zodat het bedrijf nog completer is. Bovendien ontwikkelt de techniek zich voortdurend, waardoor het onderhoud en de reparaties elke dag steeds beter worden. Neem contact op met de medewerkers voor meer informatie.