Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Waarom een hippe telefoonhoes onmisbaar is

Waarom een hippe telefoonhoes onmisbaar is

Wat betekent hip eigenlijk en wanneer ben je eigenlijk hip? In het Nederlands betekent het modern en modieus. Je kiest dus voor modieuze artikelen zoals een telefoonhoesje. Geen onopvallende mobiele smartphone, maar een opvallend mode-item. In het Engels klinkt hip nog hipper: bright, trendy, fashionable, sprightly en snappy.

Een uitgebreid assortiment

Casimoda biedt een ruime keuze in telefooncovers zowel in siliconen als hardcase. Op de overzichtelijke website kun je na het selecteren van jouw smartphone de meest hippe telefoonhoesjes vinden. Grappige mobiele gsm hoesjes die je laten glimlachen, maar ook fashionable covers die passen bij jouw sportieve, zakelijke of gewoon opvallende look.

 

 

De Engelse taal geeft het begrip hip meer glans. Modieuze telefoonhoesjes klinkt in de Hollandse taal wat minder modern. Wat wel telt is de kwaliteit die Casimoda voor al haar smartphonehoesjes eist. Geen massa productie, maar elk telefoonhoesje wordt per bestelling hand gemaakt en gecontroleerd zodat jouw cover in topconditie blijft. Hip betekent modern en duurzaam zodat jouw telefooncover trendy blijft.

Kies voor een bijzondere cover

Hip is niet alleen voorbehouden aan vrouwen, maar voor iedereen. Iedereen heeft een eigen stijl die past bij je levensstijl. Met natuurlijk een passende telefooncover dat alles bevestigd. Online bestellen is eenvoudig bij Casimoda en de keuze is enorm! Voor elke smartphone een ruim assortiment en ook nog eens betaalbare hoesjes. Hip is persoonlijk en uniek zoals jij. Je kiest zelf voor jouw smartphone dus ook voor jouw mobiele case. Nu nog passende hippe schoenen bij het Casimoda hoesje vinden, of was het andersom?

https://www.casimoda.nl/