Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Oris horloge

Kwaliteit om je pols met een Oris horloge

Ruim 75 jaar geleden werd Oris, het statussymbool voor oorlogshelden. Piloten die gedurende de oorlogsperiode gestreden hadden droegen met trots hun Oris horloge. Het merk is nog altijd populair. Grote namen uit de Formule 1, de duikbranche en beroemde jazzmusici staan in de rij om de unieke creaties te dragen.

Hartenrood

Het Zwitserse merk Oris heeft een exclusieve lijn mechanische horloges. De originele Oris horloges zijn gemakkelijk te herkennen, namelijk door de specifieke rode kleur van de rotor. In het aanbod valt er altijd wel een horloge te vinden dat bij je past. Zoek je een mooi horloge voor bij een pak, dan spreekt de Culture collectie van Oris je ongetwijfeld aan. Ga je liever voor een stoere look? Vraag dan naar de Aviation collectie, de bekende pilotenhorloges! Hou je van duiken, dan is de functionele Oris Aquis lijn een aanrader.

Oris horloge gespot

De Oris horloges zijn alleen te verkrijgen via officiële dealers, waaronder Zuyver juweliers. Zij bieden een ruime collectie Zwitserse horloges. De Swiss made modellen! Swiss made staat garant voor kwaliteit. Hieronder vallen prima merken als Edox, Tissot en Oris. De Zuyver Juweliers vindt je in Dronten en Harderwijk. Loop gerust eens binnen bij deze juwelier om het ruime aanbod Oris horloges te bekijken. Liever eerst weten of een specifiek model verkrijgbaar is? Neem dan direct een kijkje op de website van www.zuyverjuweliers.nl

http://www.zuyverjuweliers.nl/oris/