Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Werkkleding in Ede?

De beste manier om een professionele indruk te maken bij klanten is met werkkleding in Ede voor uw bedrijf. Bij Complementair Workwear kunt u voor iedere soort service bedrijfskleding vinden die voldoet aan de veiligheidseisen. Met ons kunt u het voor elkaar krijgen om het beste te regelen voor uw mensen. Werkkleding moet namelijk functioneel blijven, maar natuurlijk ook comfortabel zijn. Complementair probeert deze twee dingen te balanceren in onze producten, zodat onze klanten altijd tevreden blijven. We zijn specialist op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, en willen u graag helpen uw bedrijf naar een nieuw niveau te tillen door persoonlijke werkkleding te ontwerpen.

Werkkleding in Ede van Complementair

Van Complementair kunt u de beste werkkleding uit Ede krijgen, het maakt niet uit of u werkzaam bent in de bouw-, de industrie-, de hoveniers-, de schilders- of de transportbranche. Wij hebben werkkleding voor iedere sector, en bovendien werkkleding die functioneel is voor het beroep waar we het voor maken. Tot slot wilt u ook een zekere duurzaamheid en uitstraling hebben in werkkleding, want daar gaat het nou eenmaal om. Een werknemer moet representatief zijn, en zijn of haar werk zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren. Goede werkkleding geeft meerwaarde, en zorgt er juist niet voor dat het moeilijker wordt om te bewegen.

Het assortiment van Complementair

Complementair Workwear heeft een ontzettend groot assortiment, waarbij van alles en nog wat mogelijk is. We kunnen zelfs voor uw bedrijf werkkleding op maat maken, zodat het een uiterst persoonlijke uitvoering is die uniek is voor uw bedrijf. Hierdoor is de uitstraling nog meer verbeterd. Complementair heeft kleding die voor de zorg is, en voor de bouw. We bieden persoonlijke beschermingsmiddelen aan zoals veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers. Werkkleding bestaat niet alleen uit een mooi pakje! Het is ook belangrijk om werknemers te beschermen tegen een overmaat aan blootstelling van verschillende dingen. Wilt u alles persoonlijk komen bekijken? Kom langs bij onze showroom van wel driehonderd vierkante meter! Daar ligt alles uitgestald, van onze werkkleding tot schoenen en PBM. Een ervaren medewerker leidt u rond en laat alles zien.