Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Op de trampoline voel je je weer kind

Soms stormt het hard. En dan vliegt alles wat een beetje lucht vangt ook de lucht in. In de winter van 2017 reden er een tijd geen treinen tussen Alphen aan den Rijn en Gouda. De reden? Er was een trampoline het spoor opgewaaid en deze was door een trein helemaal vermalen. Het treinverkeer lag daarom stil.

Tenten gaan natuurlijk ook snel de lucht in. Op vakantie in Frankrijk lijkt zo onschuldig en burgerlijk, maar als het daar echt gaat stormen, dan wil je niet dat je tentje er kilometers vandoor vliegt. En zo is er meer waar je op moet letten in de storm.

Terug naar de trampoline. Het is natuurlijk wel hartstikke leuk om op de trampoline te springen. Ook als je al wat ouder bent en je je nog best een beetje een kind of jong voelt. Het is bovendien een uitstekende oefening om ook nog een beetje fit te blijven. Door het gebruik van spieren door het hele lichaam verbrand je vet op een leuke manier.

Het is ook goed voor het uithoudingsvermogen en de coördinatie, maar let wel op. Jaarlijks komen er veel mensen die iets gebroken of verstuikt hebben door een val op of van de trampoline. Kijk daarom altijd goed uit en neem de juiste veiligheidsmaatregelen. Een net om de trampoline is zeker met wat kleinere kinderen een goede manier om vallen te voorkomen. Je kunt natuurlijk de trampoline ook ingraven. In dat geval spreek je van een flat ground trampoline. Dit ziet er vaak ook nog eens mooi uit, maar het vereist wel ‘een gat in de tuin’.  Een kwalitatief goede trampoline is bijvoorbeeld de sala rechthoekige trampoline. Door zijn vorm neemt deze wat minder ruimte in dan de standaard ronde variant. Het kan net de uitkomst zijn als je tuin niet zo groot is of je precies nog een hoek hebt te vullen.

 

https://www.trampolines.nl

Gerelateerde artikelen

Verschillende verduurzamingsmechanismen

Tweka’s badkleding

Mooie ooglidcorrectie