Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Refurbished iPhones: Zo goed als nieuw maar met een lagere prijs

Voordelen van een Refurbished iPhone

Waarom zou u veel voor uw nieuwe mobiele telefoon betalen, als een Refurbished iPhone ook van een perfecte kwaliteit kan zijn? Voor veel mensen is de lagere prijs de beste reden om voor Refurbished iPhones te kiezen. Een Refurbished iPhone is een mobiele telefoon die gebruikt is, maar wordt verkocht met dezelfde kwaliteit die u mag verwachten van een nieuwe mobiele telefoon van Apple. Bij een dergelijke tweede hands iPhone ontvangt men zelfs garantie op het product. Op deze manier heeft u voor een lagere prijs een iPhone 5,6,7,8, 8 plus of SE voor dezelfde kwaliteit als een nieuw toestel.

Garantie op een Refurbished iPhone

Een van de grote voordelen van Refurbished iPhones is dat deze een stuk lager in prijs is ten opzichte van een nieuwe mobiele telefoon. Daarbij kunt u vertrouwen op de garantie die u bij deze Refurbished iPhones krijgt. Deze iPhones wordt volledig gecontroleerd door professionals. Zij bekijken welke onderdelen versleten of defect zijn. Vervolgens worden deze onderdelen vervangen. Items die goed functioneren, blijven in de mobiele telefoon. Hierdoor blijven de kosten van de Refurbished Iphones een stuk lager. Mocht u echter onverhoopt toch een defect tegenkomen, dan kunt u zich beroepen op de garantie. Dus bent u op zoek naar een partij waar u kwalitatieve iPhones kunt kopen tegen redelijke prijzen? Neem een kijkje bij smartphonedeals.nl

Gecontroleerd door professionals

Bij Refurbished iPhones weet u zeker dat de mobiele telefoon perfect functioneert. Dit is een groot verschil met tweede hands iPhones die bijvoorbeeld op marktplaats worden aangeboden. Deze toestellen mogen dan wel goedkoper zijn, het is de vraag of de telefoon goed werkt. Bij een Refurbished model weet u dat deze door professionals is gecontroleerd, zowel de hardware als de software. Bovendien wordt standaard de batterij van de iPhone vervangen, aangezien de batterij van een iPhone altijd verliest aan capaciteit tijdens het gebruik van de telefoon. Bij tweede hands items van marktplaats is dit meestal niet het geval. Ook wordt de laatste versie van iOS geïnstalleerd, zodat u de nieuwste apps op uw telefoon kunt plaatsen. De Refurbished iPhones zijn ideaal als u geld wilt besparen op de aanschaf van een nieuwe telefoon, zonder te willen verliezen aan kwaliteit.