Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Folders drukken voor jouw onderneming

 

 Wil jij jouw doelgroep op een eenvoudige wijze snel van informatie voorzien? Dan is folders laten drukken zeker iets voor jou! Je kunt de folders geheel naar eigen wens en specificaties laten drukken. We zullen hier een aantal belangrijke punten vermelden waar jij rekening mee moet houden bij het ontwerpen van jouw folder. Het formaat en bedrukking van je folder

Je kunt voor het formaat van je folder kiezen voor alle gangbare formaten die er beschikbaar zijn. Denk daarbij wel aan dat je niet groter kunt dan het maximale formaat van 1 drukvel (100 X 70 cm). Groter dan dit zou niet handzaam zijn. Ook kan je niet kleiner dan de vierkante small (98 X 98 mm). Kleiner dan dit zou niet handig zijn omdat de leesbaarheid van de tekst verloren gaat. Voor de bedrukking kan je standaard en alleen voor dubbelzijdige full color bedrukking kiezen. Dit is ook het meest gangbare omdat je alleen met deze variant beide zijdes van de folder kan bedrukken met alle kleuren die je maar wilt. Dit is natuurlijk helemaal ideaal als je foto’s in wilt voegen. Met deze variant krijg je het mooiste resultaat.

 

De vouw

De vouw kun je wel het belangrijkste onderdeel van de folder noemen. Anders dan bij een brochure worden de pagina’s van een folder gevormd door een groot drukvel in elkaar te vouwen. Hier heb je heel wat mogelijkheden voor die je geheel naar eigen wens kan toepassen. De meest voorkomende vouwwijze is een enkele vouw. Deze is vooral geschikt als je niet heel veel informatie in de opmaak heb zitten. Als je wel wat meer informatie te geven hebt, raden wij je aan om meerdere vouwen toe te passen.

 

Een vorm met meerdere vouwen is de wikkelvouw. Deze wordt van links naar rechts in elkaar gevouwen. Hierdoor zijn de pagina’s niet allemaal even breed omdat anders de folder niet netjes dicht blijft zitten. De zigzagvouw wordt als een harmonica in elkaar gevouwen. Dit zorgt er juist voor dat alle pagina’s even breed zijn.

Als laatste veel gekozen vorm is er nog de luikvouw. Bij deze vorm worden de twee buitenste pagina’s naar binnen gevouwen, om zo een soort luik te vormen. Deze is vooral ideaal als je veel tekst hebt in je folder.

 

Kom je er nu toch achter dat je geen vouw nodig hebt maar alleen twee zijdes? Kies dan voor om flyers te laten drukken! Kijk voor meer informatie op de website voor alle mogelijkheden. https://www.drukbedrijf.nl/

Geef je folder de finishing touch

Als je een folder meegeeft aan een klant, wil je dat deze er netjes en verzorgd uitziet. Dit kun je doen door een mooi en dik papier te kiezen. Je kunt je folder bijvoorbeeld laten drukken op 300 grams mat mc papier. Hierbij kun je dan nog kiezen voor een afwerking van matlaminaat of een spot uv lak voor een extra luxe uitstraling. Ook kan je gaan voor een goedkopere oplossing, voor bijvoorbeeld huis- aan huisreclame. In dit geval kies je voor 135 grams glanzend mc. Dit is de lichtste en goedkoopste oplossing en ideaal voor door de brievenbus.

 

Ben jij al overtuigd en wil jij graag jouw klanten voorzien van die extra informatie die zij nodig hebben? Kies dan voor folders drukken bij drukbedrijf.nl.

 

Klik hier voor het drukken van folders

https://www.drukbedrijf.nl/promotie/folders/

 

 

Gerelateerde artikelen

Iphone 6 hoesje

De voordelen van het bespelen van een instrument

FAQ HSP