Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

De Schoenen van Shoelia

Shoelia Veenendaal is hét verkooppunt als het gaat om schoenen met gekke, kleurrijke printjes voor zowel dames als heren. De schoenen zijn in diverse stijlen te verkrijgen en geschikt voor iedere gelegenheid. Het bedrijf is gevestigd in Veenendaal in de provincie Utrecht en werken met veel passie om de mooiste schoenen voor u te leveren. Het bedrijf is opgericht in 2013 en is uitgegroeid tot een grote naam binnen de schoenenmarkt. Elke schoen is handgemaakt en van hoge kwaliteit waardoor u alleen maar de beste producten bij u thuis geleverd krijgt.

Uw eigen schoenen ontwerpen bij Shoelia

Shoelia biedt klanten ook de mogelijkheid om hun eigen schoenen te ontwerpen. Al is het assortiment groot en is er een ruime keuze, er bestaat nog steeds de kans dat de perfecte schoen er nog niet voor u bij zit. Daarom kunt u zelf uw eigen geheel unieke schoenen ontwerpen vanaf €250. U kunt zelf kiezen welk model u wilt, welke materialen, de kleuren maar ook het type zool. Bovendien kunt u de schoenen ook nog personaliseren door bijvoorbeeld initialen of een belangrijke datum erin te laten zetten. Dit kan al vanaf €25. Bent u hierin geïnteresseerd? Plan dan een afspraak zodat u samen met de professionals van Shoelia het creatieve proces kan starten.

Schoenen met een logo

Naast uw eigen schoenen ontwerpen en personaliseren door middel van initialen of data kunt u nu ook schoenen laten ontwerpen met het logo van uw bedrijf. Het bedrukken van een logo op schoenen kan ideale reclame zijn. Veel mensen letten op wat voor schoenen anderen dragen, zeker als ze opvallen. U kunt de schoenen in uw huisstijl laten ontwerpen met een slogan of logo van uw bedrijf. Dit kan vanaf €275 en ook hier kunt u wederom zelf het model, de materialen, de kleuren en de zool kiezen voor de schoenen. Elke schoen is handgemaakt door het merk ‘Pepe Milan’. De prijs is inclusief één geborduurd logo. Wilt u meer op de schoen laten borduren? Dan wordt er een toeslag bovenop de huidige prijs toegevoegd. Houd er rekening mee dat de levertijd 8 tot 10 weken betreft.

Gerelateerde artikelen

Verlaag de werkdruk en zorg voor een goede receptie!

De meest exclusieve sieraden die je kunt krijgen!

Verschillende verduurzamingsmechanismen