Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Eenvoudig leren kleding verven

Stel je voor dat je favoriete leren jasje begint te slijten. Oh nee! Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk doen van je favoriete leren jasje. Je kunt je jasje verven. Dit is niet zo moeilijk als het lijkt. Het enige dat je nodig hebt is een beetje leerverf en een aantal schoonmaakartikelen. Met leerverf kun je natuurlijk ook je schoenen verven. Met schoenen moet je er alleen wel rekening mee houden of de schoenen van normaal leer of van suède leer zijn gemaakt. Dan gebruik je Suede verf. Deze soort verf dringt namelijk goed door in het suède.

Wanneer je voor je verf project een vrije middag hebt uitgestippeld doe je er verstandig aan om eerst alle middelen die je nodig hebt te halen. Je hebt natuurlijk in elk geval leerverf nodig. Angelus leerverf is een van de beste. Deze verf is ten eerste makkelijk aan te brengen en vervolgens blijft de verf erg lang zitten. Ten tweede is deze verf in vele kleuren beschikbaar. Er is zelfs een reeks van felle neonkleuren waar je uit kunt kiezen.

Wat je verder ook nodig hebt dat zijn de schoonmaakmiddelen. Je moet voordat je gaat verven het leer schoen reinigen en ontvetten. Dit kun je doen met Angelus’ eigen Preparer. Het lederen oppervlakte moet je schoonmaken met doekjes die niet pluizen. Je wilt namelijk niet op een leren oppervlakte verven waar allerlei pluisjes op zitten. Dit zorgt ervoor dat de verf niet goed hecht.

Wij raden vooral de leerverf van Angelus aan, omdat veel mensen hier uitstekende ervaringen mee hebben. De mooie resultaten kun je makkelijk bereiken met angelus, want de verf laat zich gemakkelijk aanbrengen. Iedereen kan zijn leren meubels of kleding verven met Angelus leerverf. De verf is bijzonder veelzijdig, omdat deze een hoge slijtvastheid heeft. Je kunt er gerust je schoenen mee verven en er weer aan paar jaar van genieten.