Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Wat is een plak bh?

Een plak bh is een strapless bh die vanzelf blijft kleven, de plak bh heeft in tegenstelling tot een normale strapless bh dus geen rugsluiting. De plak bh is dus uitstekend geschikt om onder jurkjes, bloesjes en topjes te dragen die strapless zijn of een lage rug hebben. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken of je je bh ziet zitten in die kledingstukken. Ook zitten ze veel comfortabeler, je hebt geen last van bandjes die knellen of verschuiven en geen druk op je rug.

Veel vrouwen zijn eerst bedenkelijk over plak bh’s: zullen ze wel blijven zitten? Zitten ze wel comfortabel? Dat is begrijpelijk, want moest de bh niet goed blijven zitten, kan dat heel ongemakkelijk worden. De goedkope varianten kunnen inderdaad wel eens loskomen, maar als je een kwalitatieve plak bh koopt zoals die van Latex waist trainer of Hunkemöller blijven ze zeker goed zitten. Deze bh’s geven de borsten ook een mooie vorm en zullen zeer comfortabel aanvoelen. Eens een plak bh geprobeerd te hebben, zijn veel vrouwen wel overtuigd van de voordelen. 

Er bestaan verschillende varianten van plak bh’s: de siliconen bh, de strapless bh en de sticker bh. De bh die het vaakst gebruikt wordt, is de strapless. De siliconen bh is voorzien van een siliconen vulling die de borstomvang groter doet lijken. Een sticker bh is een push up sticker die de borst lift door boven de tepel geplakt te worden.

Er bestaat ook het idee dat plak bh’s enkel werken voor vrouwen met kleine borsten, maar ze zijn in veel cupmaten te verkrijgen. Tot en met cupmaat E werkt een plak bh even goed als een gewone bh. Vanaf cupmaat F kan de werking wel wat minder worden. Dan is het eerder afhankelijk van de borsten of de plak bh even goed zal ondersteunen als een gewone bh.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Met een zijden sjaal voel ik me een mooie vrouw

Breed assortiment ondergoed

Innovatie in de stal