Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Top 5 vreemdste budget gadgets voor in de auto

Dankzij globalisering kunnen we alles wat je maar bedenkt bestellen uit elk werelddeel in de wereld. De afgelopen jaren is de import van Chinese goederen extreem hard gestegen. Zo is AliExpress niet meer weg te denken uit de samenleving. De website biedt miljoenen producten aan tegen een lage prijs. Daarnaast kan je het zo gek niet bedenken of het bestaat. Met deze blog hebben wij een lijst voor je gemaakt met handige en vreemde gadgets die op AliExpress te vinden zijn. En nee we gaan het niet hebben over de typische gadgets zoals een achteruitrijcamera set of een bluetooth speaker.

Cassette to AUX adapter

Ja je hoort het goed. Op AliExpress is eer een cassette naar AUX adapter. Je kan je favoriete muzieklijst afspelen of wat je dan ook via je Smartphone wilt luisteren. In je oude auto kan je dus nog altijd blijven luisteren naar je cassette maar dus ook naar digitale muziek via je telefoon. Zo blijf je oude auto toch langer leuk om je te entertainen.

Autoprullenbak

Is jouw auto ook altijd z’n rotzooi of je kent vast wel iemand wie z’n auto een rommelige bende is? Dan is deze gadget echt wat voor jou. De autoprullenbak kan in je auto gemonteerd worden zodat al het afval direct in de prullenbak verdwijnt. Wel zo handig want zo blijft je auto schoon en hoef je niet bang te zijn dat andere een vieze auto aantreffen.

Saushouder

Deze gadget is gemaakt voor de gene die altijd naar de Mcdrive gaat. De saushouder is gemaakt voor de bakjes saus van de McDonalds. De saushouder maakt het dippen gemakkelijk en is een must voor iedereen die eten haalt in de auto.

Vinyl folie om je auto te pimpen

Op AliExpress wordt er folie verkocht die de kleur van je auto doen veranderen. Je hoeft dus niet meer MTV te bellen om je ride te pimpen. Daarnaast houdt je wat extra geld over en kan je een echt gadget kopen zoals een waeco achteruitrijcamera

https://www.vanzwitserland.nl/

Gerelateerde artikelen

RED WING Shoes very cool shoes from the USA.This is history and inspiration behind Red Wing shoes

Speelgoed kopen

Meubelwinkel Nijmegen