Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Hoe spelen merkhorloges in op nieuwe trends, zoals XXL dameshorloges

XXL horloges voor dames, de nieuwe trend?

XXL horloges, oftewel horloges met een groot uurwerk, daar lezen we her en der van dat dit het helemaal gaat worden. In verschillende horlogecollecties voor dames van de bekende merken, zien we inderdaad dat er XXL horloges vertegenwoordigd zijn. We definiëren XXL horloges dan als dameshorloges die voorzien van zijn van een horlogekast met een diameter van meer dan 48mm. We nemen de proef op de som en belichten zowel de praktische kant als het uiterlijk van XXL horloges voor dames.

Guess horloge van een groot XXL formaat

Het is even zoeken om een Guess horloge met een kastformaat te vinden dat voldoet aan het criterium om door te gaan als ‘XXL’. Maar na enig speurwerk hebben we dan toch zo’n Guess horloge gevonden. Het Guess horloge 10544L heeft een kastdiameter van maar liefst 50mm en is daarmee zeker XXL. Wat een knots van een dameshorloge zo op het oog! Maar hoe zit hij? Lekker losdragend om de pols zit dit dameshorloge in één woord geweldig. De comfortabel zittende, brede band zorgt voor een precies dat draagcomfort dat je verwacht van een uurwerk van kwaliteit. Dit Guess horloge is uitgevoerd in goud en knalt werkelijk van je pols. Is hij té groot, praktisch gezien? Wij oordelen van niet. En samen met het schitterende design, zeggen wij volmondig ja tegen dit Guess horloge van XXL formaat!

DKNY horloge NY2333

En ja hoor, ook na even wat speurwerk stuiten we op dit schitterende DKNY horloge. Een mooie ronde kast ter grootte van precies 48mm waardoor dit DKNY horloge met de hakken over de sloot een XXL horloge genoemd mag worden. Maar wat een fenomenaal dameshorloge is dit zeg! Uitgevoerd in bicolor kleuren en met een zeer geraffineerd afgewerkte wijzerplaat is dit DKNY horloge een plaatje om te zien! De ronde horlogekast oogt wat lomp maar eenmaal om je plols zit dit dameshorloge zoals het hoort te zitten. Bijna onmerkbaar draag je deze knots van een dameshorloge. Elegantie en XXL gaat dat samen? Jazeker, want het DKNY horloge NY2333 bewijst het!

http://www.horlogesstyle.nl