Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Strak in overhemd

Mannen die van gezondheid en bewegen houden, zijn vaak extra veel met hun lichaam bezig. Ze sporten iedere dag of een aantal dagen per week in de sportschool, buiten of elders. Omdat ze zoveel moeite doen, willen ze graag dat ook de buitenwereld dit ziet. Ze zitten niet te wachten op verhullende kleding, zoals dikke wollen truien of wijde shirts en overhemden. Speciaal voor deze mannen bestaat het slim fit overhemd heren

Afgetrainde lichamen

Deze overhemden voor heren zijn getailleerd en tonen het slanke gedeelte van het mannenlichaam. Zo worden de strakke buik en de afgetrainde borst wel bedekt door de stof, maar door de getailleerde pasvorm benadrukt. Met name in Italië is dit een ware trend. Italiaanse heren dragen veelal slim fit overhemden, zodat hun lichaam goed uitkomt. Niet alleen is dit goed voor het zelfvertrouwen van de man, ook vrouwen hebben iets leuks om naar te kijken.

Stiksel

Slim fit overhemden zijn niet recht toe, recht aan gemaakt. Een stiksel aan de bovenzijde van het overhemd, aan de achterkant, zorgt voor het getailleerde detail. Een deel van de stof wordt door het stiksel bij elkaar genomen, waardoor het lijkt alsof het hemd rondom de middel naar binnen loopt. Slim fit overhemden zijn verkrijgbaar met verschillende lengtes mouwen. Meestal dragen heren op zakelijke gelegenheden het model met lange mouwen. Dit komt vaak professioneel over. Heren die ook op hun vrije dagen netjes gekleed gaan, kiezen veelal voor overhemden met korte mouwen. Dit is wat meer casual.

Gerelateerde artikelen

Wisselende weersomstandigheden en de staat van het dak

Innovatie in de stal

Ten Cate fasion