Best brands online
Image default
Bedrijven

Je kleren online verkopen

Je kleren online verkopen

Tegenwoordig zijn er genoeg sites om je kleding op te verkopen, zo kunnen mensen een centje bijverdienen en kunnen andere mensen leuke kleding met een lagere prijs kopen. Dit gebeurt via Facebook, Instagram en nog andere apps. Ook zijn er verschillende soorten apps voor op je telefoon waar je je kleding online kunt verkopen. Op deze apps moet je wel goed oppassen en het ook echt alleen via de app verkopen want er zitten ook oplichters op deze site.

 

Hoe werkt zo een app?

Er zijn verschillende apps zoals Vinted en United wardrobe iedere app heeft wel zijn eigen dingen en systemen maar toch lijkt het veel op elkaar. Je krijgt een overzicht met de producten die worden aangeboden. Er zijn verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen zoals schoenen, broeken, tops, sieraden en nog veel meer. Om de app nog makkelijker te maken kun je je maat instellen en je voorkeur, hierdoor zijn de dingen die je ziet meestal meteen in de goede maat want het is niet zo als in de Zara dat je even je maat ertussen kunt zoeken want er staat er maar een op. Je kunt ook met de verkoper chatten over het product dit zijn meestal vragen zoals valt het klein of groot en hoe lang die persoon is, dit gebeurt omdat je het natuurlijk niet kunt passen en pas kunt passen wanneer je het al gekocht hebt. Als je het hebt gekocht krijg je meestal binnen 1 week het item binnen.

 

Het verzenden

Als je iets verkoopt via de app moet je natuurlijk ook je pakketje opsturen. Maar hoe doe je dat het beste? Je kan een verzend envelop gebruiken die kan je makkelijk online kopen. Maar als een persoon meerdere producten heeft gekocht kan je ze beter samen inpakken in een doos. De doos moet je natuurlijk wel goed dichtplakken en hier is verpakkingstape heel handig voor. Deze tape is het beste voor het verzenden van een pakket. De tape is doorzichtig en geluidloos bij het afrollen daarnaast is het handig om over het papiertje met het adres heen te plakken hierdoor is het water dicht maar kan je er wel nog goed door heen lezen.  

https://luchtkussengigant.nl/verpakkingstape/