Best brands online
Image default
Bedrijven

Kempa Emotion 2.0 Teamline

Als je gaat trainen voor jouw sport of als je een wedstrijd speelt in jouw sport is goede kleding het laatste waar je met je gedachten mee bezig wilt zijn. Je wilt de beste kleding dragen die comfortabel is en je beweging niet hindert. Dan is sportkleding van Kempa misschien wel iets voor jou. De Kempa Emotion 2.0 Teamline kleding is een uitstekende keuze voor de moderne sporter. Waar is de Kempa Emotion 2.0 Teamline kleding van gemaakt? In welke maten kan ik de kleding bestellen en kan ik de sportkleding laten bedrukken?

 

Kempa Emotion 2.0 Teamline: kleuren, maten en materiaal

De Emotion 2.0 Teamline sportkleding van Kempa is verkrijgbaar in verschillende bijzondere kleuren zoals: chilirood, wit-antraciet, antraciet-kempablauw, dove blauw-limoengeel, dragon groen-hope groen en marine-royal. Daarnaast is de sportkleding te verkrijgen in verschillende maten. De kleding is voor zowel vrouwen, heren en kinderen. De producten van Kempa zijn gemaakt van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel. Het materiaal is ademen, kreukt niet en blijft lang kleurig mooi. Daarnaast is het materiaal vormvast en slijt de kleding niet snel. Ten slotte voelt de stof licht aan om te dragen en is het gemakkelijk schoon te maken.

 

Sportkleding bedrukken

Een belangrijk onderdeel van de Emotion 2.0 Teamline kleding is het teamgevoel. Met de teamkleding straal je een hechte collectieve ‘mindset’ uit. Laat daarom de kleding bedrukken met rugnummers of namen van de individuele spelers. Zelfs de naam van de sponsor kan op de kleding worden bedrukt. De sportkleding is ten slotte zeer modieus voor de teams die een moderne uitstraling willen creëren.

Kempa Emotion 2.0 Teamline kleding zijn naast modieus en mooi, perfect voor sport activiteiten. Gemaakt van 100% polyester ademt de stof uitstekend waardoor je je comfortabel voelt bij het sporten.