Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Duurzame dozen

Stapels dozen, overal. Vaak gaat een verhuizing gepaard met heel veel stress en heel veel spullen waarvan u niet weet waar u het moet laten. Elke doos heeft een bepaald label met spullen die daarbij passen en tóch raakt u bepaalde spullen kwijt. Is dit herkenbaar? Niemand kan helaas de stress van verhuizen van u afnemen maar de Dozenhal heeft wel mogelijkheden om de verhuizing en het opslaan van uw spullen voor u gemakkelijker te maken. De Dozenhal heeft een ruim aanbod in opslag materialen waarmee u overzicht creëert voor het (tijdelijk) opslaan van uw spullen om ze mee te nemen naar een andere woning, ruimte of pand. U kunt hierbij kiezen uit een doos die al eerder is gebruikt en dus herbruikbaar is of u kunt kiezen voor een nieuwe doos die nog niet eerder gebruikt is. Het hergebruiken van een doos heeft vele duurzame voordelen. Elke kartonnen doos die wordt hergebruikt bespaart enorme milieu lasten, denk hierbij aan het reduceren van brandstoffen, stortcapaciteit en andere soorten van luchtverontreiniging. Bovendien heeft een nieuwe doos niet extra eigenschappen dan een hergebruikte doos want elke hergebruikte doos wordt gecontroleerd op kwaliteit en stevigheid.

Groot aanbod in verpakkingsmaterialen

Als u niet op zoek bent naar een doos bij de Dozenhal, dan heeft de Dozenhal ook nog een groot aanbod in andere soorten verpakkingsmaterialen. Ondanks dat het bedrijf streeft naar duurzaamheid en zo milieubewust te werk te gaan, bieden zij ook plastic verpakkingen en piepschuim aan om uw spullen zo veilig mogelijk op te slaan, te verzenden of te verhuizen van A naar B. Ook kunt u papier of golfkarton bestellen om uw spullen optimaal te verzenden of om de doos op te vullen. Maar pas goed op: kies een maat doos die het beste bij de omvang van uw product past, zo heeft u minder materiaal nodig om de rest van de doos op te vullen.

Dozen bedrukken

Ook kunt u uw dozen laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf, een logo, slogan of een andere tekst naar wens. Door een doos te laten bedrukken kunt u uw naamsbekendheid vergroten en dus meer klanten naar uw organisatie trekken.

Gerelateerde artikelen

Het verschil tussen loonadministratie en personeelsadministratie

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een verlovingsring

Waarom is kerst zo leuk?