Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Pindakaas als alternatief voor scheerschuim

Soms moeten we onze creativiteit gebruiken in het dagelijks leven. We bedoelen dan niet dat je met pen en papier achter je bureau moet gaan zitten om een mooie tekening te maken, maar dat er soms situaties ontstaan die met een beetje creativiteit prima opgelost kunnen worden. Stel bijvoorbeeld dat je op een ochtend ziet dat je geen scheerschuim meer hebt. Je hebt wel in de Coop folder zien staan dat er scheerschuim in de aanbieding is, maar de winkel is nog niet open en je hebt sowieso geen tijd. Je werkt wacht, of misschien moet je wel naar een sollicitatiegesprek. Toch slordig als je dan aankomt met een stoppelbaard van een paar dagen. Toch hebben we de oplossing voor dit probleem in de regel gewoon in de kast staan – pindakaas! 

Kun je je echt scheren met pindakaas 

We kunnen ons voorstellen dat je nu je hoofd schudt en je afvraagt waarom je jezelf zou scheren met pindakaas. Er stond dan wel een aanbieding voor pindakaas in de Deen folder, maar je ziet jezelf nog niet zo snel een laag pindakaas op je gezicht smeren, om het er dan weer af te scheren. Laat die pindakaas aanbieding in de Plus folder toch maar niet ongemoeid volgende keer, want het is wetenschappelijk bewezen dat pindakaas een goed alternatief is voor scheerschuim. 

Pindakaas halen in je supermarkt 

Je komt in de folder van Kruidvat wel eens een aanbieding voor pindakaas tegen. Dan heb je gelijk een probaat scheermiddel in handen. Er zit namelijk een natuurlijk olie in pindakaas die het uitermate geschikt maakt om je mee te scheren. Dit wordt nog eens aangevuld met vitamines die je huid zacht houden. Moeite met geloven dat dit werkt? Dan raden we je aan om het gewoon te proberen. Let wel dat je eerst je huid wast met warm water, zodat het scheren nog beter werkt. Wel een waarschuwing, want als jij of je partner allergisch zijn voor pinda’s kun je dit wondermiddel beter achterwege laten…

https://www.folderbode.nl