Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Barista bar huren

Wil jij een schitterende barista bar huren voor op jouw feest of evenement? KoffieBarHuren beschikt over meer dan 20 mobiele koffiebars in verschillende soorten en maten.

Barista bar huren

Als je jouw gasten wil trakteren op de lekkerste koffie uit een van de meest unieke koffiebars, dan ben je bij Bar Company aan het juiste adres. Met 20 mobiele bars in diverse stijlen en formaten, bieden wij de grootste keuzemogelijkheid. Er is altijd wel een mobiele bar bij die past bij jouw stijl of thema. Daarnaast hebben wij een team van 30 ervaren en gastvrije barista’s die jouw gasten kunnen trakteren op de lekkerste koffie. Onze barista’s komen met de koffiebar en alle benodigdheden naar jouw locatie. Je hoeft dus nergens meer over na te denken, zodat je zelf ook lekker kunt genieten van de koffie op jouw feest of evenement.

Barista bar huren op jouw eigen locatie

Al onze mobiele bars zijn volledig te personaliseren. De gehele voorkant van de bar, de wegwerpbekertjes, de kleding en zelfs het melkschuim kunnen worden voorzien van jouw tekst of logo. Met onze nieuwe koffieprinters, print je alles wat je wilt direct op het melkschuim van je cappuccino of latte macchiato. Geef je gasten een unieke koffie ervaring, en ze zullen jouw feest of evenement nooit meer vergeten. Wil jij een van onze unieke barista bars huren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.