Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Hoe zit dat precies met de MelanO Sturdy collectie?

MelanO Sturdy; The new kid in town?

MelanO Sturdy is promotioneel gezien een nieuwe exponent binnen de sieradenlijnen van MelanO. Voor MelanO, het sieradenmerk dat in korte tijd naam en faam heeft gemaakt in de wereld van sieraden, is 2015 het jaar waarin er grote bewegingen gemaakt zijn binnen het assortiment. De expansiedrift van MelanO leidde ertoe dat fan van deze sieraden door de bomen het bos niet zag. Focus ontbrak en daarmee leek even het imago tanende. Met het uitbreiden van sterke lijnen zoals de Vivid en de Twisted, slaat het merk de juiste weg in. En met het omdopen van de Stainless Steel collectie naar de Sturdy doet MelanO deze serie van de juiste benaming voorzien.

MelanO Sturdy, voorheen Stainless Steel

Met MelanO Sturdy als promotienaam van de eerdere Stainless Steel serie komt deze sieradenlijn op de juiste manier uit de verf. Simpelweg omdat niet enkel ‘Stainless Steel’ sieraden in de collectie te vinden zijn. Het basismateriaal RVS wordt bij de gouden en rosé gouden sieraden voorzien van een gouden of rosé gouden plating. In essentie bekleed de MelanO Sturdy collectie nu dus hele palet aan basiskleuren, daar waar het voorheen enkel zilver kleurige sieraden betrof. De  Sturdy collectie is van nieuw naam en nieuw ‘elan’ voorzien door de ringen uit breiden met rosé gouden en gouden ringen, de kettinghangers ook in een rosé gouden versie te leveren en de een hele reeks ‘Meddy’s toe te voegen aan het assortiment. Uiteraard ook in de basiskleuren goud en rosé goud.

MelanO Sturdy inspiratie

Een MelanO sturdy ring is in de basis al een mooie, elegante ring. En hoe leuk is het om je eigen combinatie met deze ringen te maken? Pak bijvoorbeeld een combinatie van een zilveren en rosé gouden Sturdy ring, aangevuld met een smal voorzetringetje uit de Friends collectie van MelanO. Deze voorzetring mag lekker contrasterend zijn, zoals in dit voorbeeld zwart. Vervolgens zoek je hierbij passende zettingen uit de Sturdy collectie (Meddy’s) en draagt deze gemixt. Dus de de Meddy van zilver aan de rosé gouden ring en de Meddy van Rosé goud aan de zilver kleurige ring. Jouw eigen melanO sieraden inspiratieset! Hoe leuk is dat dan?!

http://www.sieradenstyle.nl