Best brands online
Image default
Electronica en Computers

Wat kun je met een VR headset

Wat kun je met een VR headset

De techniek ontwikkelt zich steeds verder en het is nu echt de tijd om een VR headset te kopen. Dit is namelijk een apparaat waarmee je even weggaat uit de dagelijkse sleur. Er zijn verschillende die je kunt spelen met deze bril op. Daarnaast kun je ook in online werelden nieuwe mensen leren kennen. Het is net of je hier echt bent en daardoor kan je weer helemaal opladen. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar met draad en zonder. Het is wel een aanrader om te investeren in een draadloze, want je wil niet dat je per ongeluk de kabel eruit trekt. Dan eindig je niet alleen je bezigheid, maar ook kan je spullen daarmee omgooien.

De talloze mogelijkheden

Tijdens de corona pandemie hebben ontwikkelaars hun slag geslagen en verschillende populaire locaties in 360 opgenomen. Hierdoor kunnen mensen naar steden reizen zonder hiervoor de trein, bus, vliegtuig of auto voor nodig te hebben. Ook kun je de dingen in de wereld aanraken en het is zelfs zo realistisch dat je er net echt bent. Bovendien is het een stuk goedkoper als op reis gaan, want dit kost al snel honderden euro’s. De 3DOF varianten zijn in staat om je mee te nemen en bewegingen met verschillende camera’s uit te voeren. De 6DOF variant kan ook een hele ruimte in scannen waardoor je niets meer omstoot. Bovendien wordt het ook wel eens gebruikt om een verbouwing te laten zien voordat de werkzaamheden plaatsvinden.

Bekijk de top 5 van alle producten

Bij 5top staan wij klaar voor de consument. Met handige top 5 lijsten maken wij de grote keuze van het internet een stuk makkelijker voor je. In deze top 5 hebben wij korte beschrijvingen bij de producten staan. Je kunt eventueel ook naar beneden scrollen voor een uitgebreidere omschrijving. De prijzen worden live bijgewerkt zodat ook aanbiedingen zichtbaar zijn als deze er zijn.