Best brands online
Image default
Onderwijs

The Square Mile: hét taleninstituut voor bedrijven en instellingen

Een taaltraining Nederlands voor expats, een spoedcursus Frans of een opleiding Spaans voor gevorderden? The Square Mile geeft ze het hele jaar door. De trainingen worden aangepast aan de eisen binnen de sector waarin de klant opereert oftewel er wordt maatwerk geboden qua vakgebied. De taaltrainers van The Square Mile hebben ervaring in de volgende werkterreinen: logistiek, industrie, ICT & telecom, energie, financiële sector, ontwikkelingswerk, gezondheidszorg, offshore, publieke sector, zakelijke dienstverlening, engineering en tuinbouw. Maatwerk krijgen klanten van The Square Mile ook als het gaat om:

The Square Mile heeft meerdere trainingslokalen verspreid over het land. Onder meer in steden als Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Breda, Den Bosch en Leiden.

Individuele personen die een taalopleiding doen bij The Square Mile hebben recht op een bijdrage uit het STAP-budget. Dit is een overheidssubsidie waarmee mensen hun positie op de arbeidsmarkt kunnen verbeteren. Per persoon geldt een bedrag van € 1.000,00. Het STAP-budget kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor zakelijk Engels, zakelijk Duits, zakelijk Frans en zakelijk Nederlands. Uit onderzoek is gebleken dat minstens 30 uur training en 20 uur thuisstudie nodig zijn om de taalvaardigheid echt te verbeteren. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats. Aan de hand daarvan stelt de trainer de inhoud, de leerdoelen en het taalniveau vast. Over het tempo wordt gezamenlijk besloten. Het minimum is 1 les van 2 uur per weer. Bij de online cursussen wordt bijvoorbeeld gewerkt met Zoom of Teams.

De actuele prijs van zakelijk Engels, zakelijk Duits, zakelijk Frans en zakelijk Nederlands is – op het moment dat wij dit artikel schrijven – €2.780,00. Dit is een all-in bedrag, oftewel materialen, leskosten en intake zijn inbegrepen. Door gebruik te maken van STAP betaalt u slechts €1.780,00. Die € 1.000 wordt door het UWV aan The Square Mile betaald. U krijgt dus een factuur van €1.780,00. Het verzoek is of u dit bedrag binnen 30 dagen wilt betalen.

https://www.thesquaremile.nl