Best brands online
Image default
Zorg

Op zoek naar een betrouwbare acupunctuur in Nijkerk?

Ben je op zoek naar een betrouwbare acupunctuur in Nijkerk? Dan ben je bij onze praktijk goed terecht gekomen. Wij bieden betrouwbare acupunctuur in Nijkerk aan en behandelen diverse klachten.

betrouwbare acupunctuur in Nijkerk

De bekendste vorm van betrouwbare acupunctuur in Nijkerk is de behandeling met dunne naalden. De acupuncturist plaatst de naalden op bepaalde acupunctuurpunten in uw lichaam. Deze punten bevinden zich op de meridianen. Meridianen zijn kanalen in het lichaam waarlangs de energie circuleert. Door de manier waarop de naald wordt aangebracht, beïnvloedt de acupuncturist de energiestroom van die meridiaan. Zo reguleert hij de energiestromen in uw lichaam, waardoor eren betere doorstroom van energie ontstaat, een energieblokkade verdwijnt, de hoeveelheid energie toeneemt of verplaatst wordt naar een gebied dat te weinig heeft en de kwaliteit van de energie verbetert. De betrouwbare acupunctuur in Nijkerk zorgt daarvoor dat de klachten verdwijnen. Tijdens de behandeling van betrouwbare acupunctuur in Nijkerk gaat de energie in uw lichaam weer stromen. Dit merkt u aan een schokje, een licht tintelen of juist een zwaar gevoel bij de naald. Dit gevoel wordt De Qi genoemd en duurt maar even. De naalden blijven ongeveer twintig minuten zitten.

Wat voor soorten methodes worden gebruikt bij betrouwbare acupunctuur Nijkerk?

De acupuncturist kan behandelen door middel van naaldtechnieken, moxatechnieken, cupping, of een combinatie hiervan. De acupunctuurbehandeling kan worden ondersteund met oefentherapie, kruidentherapie, massagetechnieken zoals Tui-Na, ademtherapie en adviezen aangaande eet- en leefpatronen. Ook kan er bij betrouwbare acupunctuur Nijkerk gebruik worden gemaakt van  elektro-acupunctuur. Daarbij wordt zwakstroom op de naalden gezet met kleine klemmetjes of via pads op de huid direct op de acupunctuurpunten. Afhankelijk van het gewenste effect zijn dit soms heel hoge frequenties en in een ander geval juist heel lage, of afwisselend. Dat geeft een licht kloppend of een diep trillend gevoel. Bij klachten als pijn, incontinentie en depressie kan hiermee het effect van de naalden versterkt worden.