Best brands online
Image default
Aanbiedingen

Op een boerderij in het heuvelland wonen.

 

Ben je van plan om in Limburg te komen wonen? Het limburgse landschap kenmerkt zich door uitgebreide velden met veel platteland en natuur. Ze zeggen niet voor niks dat je heel mooi in Limburg kunt wonen. In Limburg kun je ook heel makkelijk een boerderij kopen. Daarom, geven we je in deze blog enkele tips voor de aankoop van een boerderij.

Denk bijvoorbeeld aan omgevingsfactoren, een begroting van kosten en of het wel praktisch voor je is. Hieronder hebben wij de tips per stuk weergeven.

 

Controleer omgevingsfactoren:

Kijk waar je terecht komt en wat je hier mag uitvoeren op deze grond. Op deze manier voorkom je dat er beperkingen spelen die je woongenot tegen houden. Kijk bijvoorbeeld waar de boerderij staat, als dit in de buurt is van een veebedrijf kun je met allerlei eisen te maken krijgen.

 

Denk praktisch:

Beschik je over een goede auto en vind je het niet erg om een stuk te moeten tijden om te komen bij voorzieningen zoals winkels, scholen en de dokter. Als je hier geen problemen mee hebt, is het geen probleem om landelijk te wonen. Heb je echter een drukke baan? Dan is het handiger om wat dichter bij een dorp of de stad te wonen waar de voorzieningen makkelijker bereikbaar zijn.

 

Maak een begroting:

Een boerderij verbouwen klinkt heel leuk maar houdt er wel rekening mee dat hier nog een hoop verbouwingskosten bij komen kijken. Zorg dat je vooraf een begroting en plan hebt gemaakt waarin je de kosten vastlegt.

 

https://klement-rentmeesters.nl/boerderij-te-koop/