Best brands online
Image default
Aanbiedingen

4 voordelen van de verdiepingsvloer

Als jij kampt met ruimtetekort, ben je misschien al een tijdje op zoek naar een goede oplossing. Verhuizen en verbouwen heb je waarschijnlijk al overwogen, maar heb je ook al wel eens nagedacht over de verdiepingsvloer van Nolte Mezzanine? Deze vloer kun je installeren tussen twee bestaande verdiepingen, waardoor ze een ideale oplossing zijn tegen ruimtetekort. In deze blog benoemen we vier voordelen van deze verdiepingsvloer. Lees dus snel verder! 

 

  1. Flexibel inzetbaar

Ruimtetekort kan verschillende oorzaken hebben: een snelgroeiend aantal werknemers, of een snelgroeiend assortiment waar je eigenlijk geen ruimte voor hebt, etc. Het is daarom ideaal als je een vloer hebt die je flexibel kunt inzetten. Verdiepingsvloeren hebben een draagvlak van 3.500 kilo per vierkante meter en zijn daarom ideaal als opslagruimte, maar kunnen door de vele technische mogelijkheden ook prima als kantoorruimte ingezet worden. 

 

  1. Geleverd als bouwpakket

Misschien ben jij niet op zoek naar een langdurige oplossing, maar slechts naar een tijdige. Verdiepingsvloeren zijn in dit geval een ideale oplossing, aangezien deze worden geleverd als bouwpakket. De vloeren worden geleverd met een duidelijke instructie, waardoor het voor eenieder mogelijk is om de vloeren op te bouwen, maar ook om ze af te bouwen. De vloer hoeft dus niet de hele tijd te staan, maar kan ook makkelijk afgebouwd worden. 

 

  1. Rendabel

Door te kiezen voor een verdiepingsvloer, bespaar jij jezelf van veel onnodige kosten. Je hoeft niet meer te verhuizen of te verbouwen, waardoor je de kosten hiervoor niet hoeft te betalen. Maar dat is niet de enige reden dat verdiepingsvloeren kostenbesparend zijn, aangezien er veel technische mogelijkheden zijn die ook rendabel werken: door de weerkaatsende elementen in de vloer, bespaar jij bijvoorbeeld 43% op het gebied van lichtkosten. 

 

  1. Op maat gemaakt

Verdiepingsvloeren worden door Nolte Mezzanine op maat gemaakt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over of de vloer wel in jouw pand past: dit is gegarandeerd het geval. De verdiepingsvloer hoeft ook niet op te vallen, doordat Nolte Mezzanine rekening houdt met de kleuren die in jouw pand gehanteerd worden. De verdiepingsvloer is dus echt de perfecte uitbreiding van jouw bedrijfspand. 

 

Nolte Mezzanine

Ben jij overtuigd over de aanschaf van een verdiepingsvloer? Neem dan snel een kijkje op de website van Nolte Mezzanine en zie wat er zoal mogelijk is voor jouw bedrijfspand!

https://www.noltemezzanine.nl/