Best brands online
Image default
Beauty en verzorging

Met deze shampoos blijft je haar mooi deze winter

Wil jij je haar mooi en glanzend houden deze winter? Dan moet je wel een goede shampoo gebruiken! De droge winter kan funest zijn voor je haar. En een shampoo maakt of breekt je haar. Een goede shampoo zorgt voor een goede verzorging en een milde reiniging. Kies er altijd een die goed bij je haar type past. Er zijn veel verschillende shampoos op de markt. Maar welke is nou eigenlijk het beste voor je haar? In dit artikel geven we je een aantal tips.

Shampoo zonder siliconen

 

Siliconen zijn erg gevaarlijk voor je haar. Deze stoffen zorgen ervoor dat je haar sneller vet wordt en uitdroogt. Het is daarom belangrijk dat je een shampoo kiest die geen siliconen bevat. Een shampoo zonder siliconen is meestal een natuurlijke shampoo. Deze shampoos bevatten vaak plantaardige oliën en kruiden die je haar verzorgen en hydrateren.

Goede zilvershampoo

Blond haar kan sneller geel worden in de winter, omdat er minder zon is en er meer vocht in de lucht zit. Een goede zilvershampoo neutraliseert alle geeltonen in je haar. Zilvershampoo is dus perfect voor blondines! Het is wel belangrijk dat je niet te vaak je haar wast met zilvershampoo, omdat je haar dan kan uitdrogen. Gebruik de shampoo 1 à 2 keer per week.

Shampoo zonder sulfaten

Sulfaten zijn erg agressief voor je haar. Deze stoffen zorgen ervoor dat je haar uitdroogt en beschadigd raakt. Het is daarom belangrijk dat je een shampoo kiest die geen sulfaten bevat. Een shampoo zonder sulfaten is meestal een natuurlijke shampoo. Deze shampoos bevatten vaak plantaardige oliën en kruiden die je haar verzorgen en hydrateren.

https://beautyfavorieten.nl/