Best brands online
Image default
Beauty en verzorging

Veelzijdige methode voor de huid

Als je benieuwd bent of onze huidtherapie in Nieuw Vennep wat voor jou is, moet je snel verder lezen. Huidtherapie helpt je de staat van je huid te verbeteren. Je kan met verschillende problematiek terecht bij ons. Als je last heb van rosacea kunnen wij je helpen de roodheid te verminderen. Hetzelfde geldt voor acne en littekens, ook deze kunnen in flinke mate verminderd worden. Ons team is erg gespecialiseerd en weet dus precies wat jouw huid nodig heeft om weer te gaan stralen! Wij beschikken over de juiste apparatuur en middelen om jou op een moderne manier te helpen.

Het weghalen van uw rimpels

Baal je ervan dat het aan je huid te zien is dat je ouder wordt? Dat kunnen wij begrijpen. Rimpels en hangende huid zijn de meest kenmerkende huidklachten rondom het ouder worden. Met behulp van huidtherapie in Nieuw Vennep kunnen wij je helpen. Na een paar behandelingen zal je zeker resultaat zien. Voor je het weet loop je weer rond met een jonge en strakke huid! Mensen zullen om je geheim gaan vragen, want iedereen wil er op die leeftijd zo uit zien als jij! Daarnaast zijn onze behandeling ook nog eens mega ontspannend, dus het is echt een cadeautje voor jezelf.

Een volledige huidreiniging

Een andere vorm van huidtherapie zijn peelings. Deze reinigen je huid volledig. Alle oude huidcellen en ander viezigheid wordt hiermee van je huid verwijderd. Je huid zal na een peeling enorm zacht aanvoelen. Een peeling is voor elke leeftijd geschikt. Ook hiermee verwen je jezelf enorm. Onze huidtherapie in Nieuw Vennep is zo uitgebreid dat wij u ook microneedling kunnen aanbieden. Hiervan wordt uw huid steviger, frisser en meer gehydrateerd. Bijna al onze behandelingen zijn pijnloos. Je kan natuurlijk ook samen met je moeder of vriendin langskomen, dat is een mega gezellig uitje! Zijn we jullie binnenkort in onze salon?