Best brands online
Image default
Bedrijven

Malelions: hét lifestylemerk voor echte winnaars

Winners never quit and quitters never win. Met deze winnaarsmentaliteit is het kledingmerk Malelions ontstaan. Malelions is een lifestylemerk dat zicht focust op jonge, en dynamische mannen en vrouwen met een passie voor fashion. Iedereen droomt van een succesvolle en welvarende toekomst, echter is er maar een select aantal mensen die de daadwerkelijke drive heeft om dit te bereiken. Malelions herkent zich in deze ambitie en dit is op een stoere en inspirerende wijze ook terug te zien in de uiteenlopende collecties.

 

Thuisbasis in Veldhoven

De afgelopen jaren heeft het Brabantse kledingmerk zich als een speer ontwikkeld. Het merk is begonnen met een grote passie en liefde voor fashion, van de 27-jarige eigenaar en oprichter Thijs Offermeijer. Hij realiseerde zich al snel dat je enorm veel kan bereiken met een sterke marketingstrategie en een sterke dosis wilskracht en doorzettingsvermogen. Inmiddels is het merk, dat begon als herenmerk, uitgegroeid tot een merk voor het hele gezin. Met een exclusieve heren-, dames-, junior– en sportcollectie verovert Malelions het hele land.

 

Social media en influencermarketing

In 2019, toen het merk op de markt werd gebracht, is een compleet nieuwe marketingstrategie ontwikkeld om het merk naar een hoger niveau te tillen. Influencer Marketing werd op dat moment nog maar beperkt ingezet door de grote merken. Malelions heeft hier slim gebruik van weten te maken. Door het inzetten van bekende influencers is het merk bij een grote groep onder de aandacht gebracht. Daarnaast is het merk erg actief op verschillende social media kanalen, om zo de Malelions lifestyle te delen. Voornamelijk het intensieve gebruik van Instagram werpt haar vruchten af. De doelgroep kan niet meer om het merk heen én dat is een van de redenen dat het merk zo hard groeit.

 

Join the hunt

Herken jij jezelf in de winnaarsmentaliteit van Malelions en houd jij van een sportieve en frisse look? Dan ben je bij Malelions aan het juiste adres! Met ieder seizoen een frisse, nieuwe collectie kun je het gehele jaar bij Malelions terecht!