Best brands online
Image default
Bedrijven

Zelf je huis verkopen aan een opkoper zonder kosten en moeite

Zelf je huis verkopen aan een opkoper zonder kosten en moeite

Ja, u leest het goed. U kunt zelf uw huis verkopen door zelf op zoek te gaan naar potentiële kopers of door uw huis te verkopen aan een opkoper. U kunt zelf uw huis verkopen door zelf uw huis op internet te zetten en zelf de bezichtigingen te geven. Als u het lukt om zelf uw huis te verkopen zonder makelaar heeft u al veel geld bespaart. U bent echter wel veel tijd en moeite kwijt aan het verkopen en promoten van uw huis. Het is mogelijk om zelf uw huis te verkopen zonder dat u veel tijd, geld of energie kost. Als u dit graag wilt, kunt u alleen bij een opkoper terecht. Een opkoper is gemakkelijk te vinden, koop direct uw huis op en rekent geen makelaarskosten. Voor meer informatie over een opkoper kunt u kijken op de website van Sons Real Estate.

 

Zelf huis verkopen

Het is een leuke uitdaging om zelf uw huis te verkopen en u bepaalt zelf hoe u uw huis wilt verkopen. U zal wel veel tijd en moeite moet investeren om uw huis goed bereikbaar te maken voor potentiële kopers. Als eerst moet u zelf een vraagprijs opmaken voor uw huis. Vervolgens moeten er mooie foto’s gemaakt worden van uw huis en een verkooptekst geschreven worden. U kunt uw huis vindbaar maken door advertenties te plaatsen op het internet of gebruik te maken van uw eigen kanalen. Vervolgens kunt u zelf de bezichtigingen inplannen en in onderhandeling gaan met mensen die een bod doen op uw huis. Als laatste moet er een koopcontract opgesteld worden met alle voorwaarden en afspraken die zijn besproken met de koper.  

 

Huis verkopen aan opkoper

Als u uw huis verkoopt aan een opkoper worden alle zorgen en taken van uw schouders overgedragen. Een opkoper biedt zelf een verkoopprijs en u bepaalt of u hiermee akkoord gaat. Er hoeven geen foto’s gemaakt te worden van uw huis, want de opkoper komt zelf uw huis bezichtigen. U hoeft niet maanden te wachten totdat een koper geïnteresseerd is in uw huis, want een opkoper zal direct aangeven of hij uw huis wil opkopen. Een opkoper stelt zelf een koopcontract op met uw wensen en voorwaarden voor het verkopen van uw huis. Na afloop hoeft u geen kosten te betalen zoals makelaarskosten of courtagekosten. Het komt erop neer dat u zelf niks meer hoeft te doen en alleen opzoek moet gaan naar een betrouwbare opkoper. 

Zo’n betrouwbare opkoper is Sons Real Estate. Zij zijn een opkooporganisatie van alle soorten huizen in heel Nederland. Om in contact te komen kunt u kijken op de website van Sons Real Estate

https://sonsrealestate.nl/verkopen-aan-huis-opkoper/

Gerelateerde artikelen

Kwaliteitslampen van Led Design Holland

Stijltips voor jouw poloshirt

Alle soorten steigers vind je bij steigerdeals.nl