Best brands online
Image default
Bedrijven

Auto beletteren in Ede en omgeving als blikvanger op straat

Een auto bestickeren in Ede doet u natuurlijk bij Rextom. Zij zorgen met passie voor een creatief ontwerp en niet onbelangrijk dat de belettering van het voertuig recht is. Als zij de autobelettering voor u en samen met u ontwerpen, zullen zij bijzondere aandacht besteden aan de keuze van de te gebruiken kleuren en kleurstelling. De tekst op het voertuig moet een contrast hebben met de kleur van uw auto. Bovendien moet de informatie op het voertuig duidelijk leesbaar zijn anders heeft het uiteraard niet de gewenste impact. 

Auto beletteren in Ede zorgt voor herkenbaarheid én zichtbaarheid

Een auto beletteren in Ede zorgt voor herkenning. Bedenk zelf maar eens hoe vaak u op straat auto’s met een belettering erop voorbij rijdt of voorbij ziet rijden. U leest onbewust de autoreclame en slaat de informatie net zo onbewust ook op. Als u later bijvoorbeeld zelf een vakman nodig heeft, denkt u terug aan het bedrijf met de belettering op de auto. Gebruik deze kans en word zelf een blikvanger op straat met uw eigen autoreclame. Met uw individuele reclame op de auto kunt u op elk moment en zonder veel moeite ook reclame maken. Zelfs als de auto op de parkeerplaats staat, is de autoreclame te zien. Met uw bedrijfsauto bent u en/of uw medewerkers veel onderweg en wordt ook uw auto en daarmee uw bedrijf door veel mensen gezien. Maar zonder bedrijfsautobelettering wordt u niet herkend en gezien als een bedrijf. Het is de eenvoudigste manier om reclame te maken als u uw bedrijfsauto voorziet van een professionele belettering.

Waar u op moet letten bij een auto beletteren in Ede en omgeving

Wanneer u uw voertuigen laat beletteren door de professionals van Rextom, is er een aantal punten die u zelf in gedachten moet houden. U moet ervoor zorgen dat de auto met de belettering niet met schade blijft rondrijden en er altijd schoon en goed onderhouden uitziet. De bestuurder moet op de juiste wijze en volgens de verkeersregels rijden. Andere weggebruikers mogen zich zeker niet geprovoceerd, lastiggevallen of gestoord voelen door uw bedrijfsauto. U begrijpt dat dergelijk gedrag direct het imago van uw bedrijf kan aantasten.