Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Kerst fashion tips

Zodra de zomervakantie is afgelopen is het eigenlijk zo december. En wanneer december begonnen is, is het al weer bijna kerst. Voor velen de mooiste tijd van het jaar. Maar zeker een tijd waarbij iedereen gezellig bij elkaar komt en om te ontsnappen aan de kou. Ook de enige tijd van het jaar waarbij het sociaal acceptabel is om een lelijke kersttrui te dragen. Ze komen eigenlijk uit de tijd dat je grootmoeder ze maakte en op kerst gaf als cadeautje. Maar ze zijn de afgelopen jaren zo populair geworden dat veel winkels ze ook opnemen in hun kerstcollectie. Je kan daardoor ook gewoon een lelijke kersttrui kopen online.

                                                                                        

Er is een reden waarom de kersttruien zo populair zijn. Ze zijn namelijk lekker warm. Hoewel de winter maar net is begonnen met kerst, kan het vaak al flink koud zijn. Dat is een warme trui heerlijk. Daarbij zijn ze ook lekker zacht. Niet zo kriebelachtig als oma ze maakte. Dat zit natuurlijk wel zo lekker in je winterjas. Maar ze zijn ook enorm leuk te stijlen

 

Je kunt een foute kersttrui boven rokjes of broeken dragen. Dat staat toch iets vrolijker dan een gewone trui en zo wordt een casual look gelijk gepimpt en in kerstsferen gebracht. Maar wil je er iets netter uitzien, dan kun je ook een blazer over je kersttrui heen dragen. Het kan een beetje gek staan, maar als je de kleuren goed afstemt, is het een leuke combinatie. Ben je niet zo van de jasjes, dan kun je ook een overhemd of blouse onder je kersttrui dragen. Draag de kraag van je overhemd boven de hals van je trui en doe de mouwen van de kersttrui iets hoger, zodat je de mouwen van je overhemd uitsteken. Dan heb je gelijk een andere look en kan je experimenteren met verschillende combinaties. Daarnaast heb je een extra laagje als je de kou gaat trotseren. Ten slotte kan je tegenwoordig ook een kersttrui jurk kopen. Als je je volledig wilt kleden naar het seizoen. Een kersttrui jurk is heel leuk om een klassieke look te moderniseren. Daarnaast is het natuurlijk ook heel comfortabel.

http://www.uglyxmas.nl/