Best brands online
Image default
Zakelijke dienstverlening

Indrukwekkend verkoopresultaat met een Sales training van Excellent

Indrukwekkend verkoopresultaat met een sales training van Excellent. Onze afdeling liep enorm vast in de werving van klanten. Het lukte ons nog wel de oude klanten vast te houden, maar we kregen nauwelijks nieuwe deals afgesloten. Onze manager besloot toen om een sales training te boeken voor de hele afdeling. Achteraf een geweldig besluit. De training was een enorm succes.

Het werven van klanten is een complexe opdracht. Het is belangrijk dat je het hele proces onder controle hebt. Tijdens een sales training leer je alles wat erbij komt kijken: van het eerste contact en het structureren van de gesprekken tot het afronden van de deal. Ik ben erg blij met alles wat ik heb geleerd. Ik heb nu meer grip op mijn eigen gedrag én op het koopproces van de klant. Na afloop van de training heeft mijn werkgever een aantal veranderingen doorgevoerd. Samen met de inzet van het personeel heeft dit geleid tot grote verbeteringen. De sales training werpt zijn vruchten af.

Een verhaal als dit klinkt de trainers van Excellent Commerciële Trainingen als muziek in de oren. Dit is namelijk ons grote doel: organisaties en hun medewerkers verder brengen in de wereld van sales. Excellent Commerciële Trainingen maakt organisaties future-proof met een geweldig aanbod aan sales trainingen. Wil je ook een indrukwekkend verkoopresultaat behalen? Neem contact met ons op of kijk op onze website.

https://www.excellenttrainers.nl/verkooptraining/sales-training/