Best brands online
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bedrijfskleding borduren voor een professionele uitstraling van uw personeel

Een verhoogde merkbeleving met geborduurde bedrijfskleding

Bedrijfskleding borduren kent vele voordelen. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat veel ondernemers kiezen voor deze uitkomst. Door bedrijfskleding laten borduren, bent u er zeker van dat uw personeel een professionele uitstraling heeft. Ook kunnen klanten en leveranciers uw bedrijf beter herkennen en door uw bedrijfskleding bij een specialist te laten borduren, bent u ook nog eens verzekerd van een prachtig resultaat. Zowel kleine oplages als hoge oplages kunnen worden geproduceerd en de print die geborduurd wordt ziet er zelfs na vele wasbeurten nog steeds even goed uit.

Voor wat voor bedrijfskleding is een print in de vorm van borduren geschikt?

Let er wel op dat het borduren van bedrijfskleding niet voor alle sectoren de beste uitkomst biedt. Draagt uw personeel zwaardere kleding die niet waterdicht is? In dat geval biedt borduren een perfecte uitkomst. Vandaag de dag is het zelfs mogelijk om een kookvast garen te verwerken in uw bedrijfskleding. Hierdoor is de kleding ook bestand tegen hoge temperaturen. En of u nu een paar shirts wilt laten borduren of een grotere oplage, bij de specialist is dit uiteraard geen enkel probleem.

Vergelijk de voor- en nadelen tussen borduren en bedrukken

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het bedrukken van bedrijfskleding een betere uitkomst is voor uw bedrijfskleding. Hierdoor zijn in de meeste gevallen grote logo’s of afbeeldingen sneller te realiseren en de print kan zowel in kleur als in het zwart worden bedrukt. Vergelijk daarom van tevoren deze twee vormen met elkaar en trek zelf de conclusie wat voor uw organisatie het beste werkt. Komt u er niet helemaal uit of kunt u wel wat advies gebruiken, dan kunt u het beste even contact opnemen met een ervaren partij op dit gebied.