Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Ik overweeg een vloer van lamelparket

We maken plannen voor een nieuwe aanbouw met als vloer lamelparket. Deze nieuwe aanbouw zal een grote open leefruimte creëren van de keuken tot aan de eetkamer, tot aan de zitkamer. Dat is in ieder geval mijn hoop! De hele ruimte (die volgens mij ongeveer 40-50 m² zal zijn) zal zich op één niveau bevinden en daarom willen we overal dezelfde vloer.

Vloerverwarming

Bij de planning van onze woningrenovatie hebben we gesproken over de mogelijkheid van vloerverwarming en lamelparket, dit is in eerste instantie weliswaar duurder, maar op de lange termijn zal dit voordeliger zijn. We waren bang om met onze plannen door te gaan omdat we dachten dat onze favoriete vloeropties de warmte gewoon niet goed genoeg zou geleiden en dat het een verspilling van geld en moeite zou zijn. Na een informatief gesprek met de professionals van Bax Houthandel, gaan we volledig voor ons plan!

Een houten vloer heeft onze voorkeur

We hebben altijd de voorkeur gegeven aan houten vloeren boven alle andere materialen. Voor ons vorige huis vonden we een houten vloer ook al chique en luxueus, maar in financiële zin was het voor ons toen nog onbereikbaar. Maar bij onze nieuwe woningrenovatie is de benedenverdieping het belangrijkste onderdeel en de vloer is zo’n enorme ruimte dat we zeker weten dat we het goed willen doen!

Zoveel keus

We hebben verschillende parketvloeropties bekeken en ik was zo in de war. We kunnen kiezen voor authentiek, duurzaam en vintage (zo geweldig, maar zo verdomd duur!), imitatie, visgraad, licht, donker. Zoveel keus! Om gek van te worden! En hoe zit het dan met het leggen? Te veel om aan te nemen als beginnende doe-het-zelvers denk ik (en we hebben gewoon niet de tijd) en vast te duur om het professioneel te laten leggen.

Concurrerende prijs

Het valt niet te ontkennen, houten vloeren zijn duur ja. Maar het is wel belangrijk om te kiezen voor kwaliteit omdat een houten vloer echt een leven lang mee moet gaan. Dus ik ben heel blij met Bax Houthandel. Zij leveren houten vloeren direct uit hun eigen fabriek. Dat scheelt enorm in de prijs, waardoor we het ons kunnen veroorloven ook door hen de vloer te laten leggen. Een win-win situatie dus.

Gerelateerde artikelen

Folders drukken voor jouw onderneming

FAQ HSP

Twee designs die nu in zijn