Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Betalingsmogelijkheden bij Chinese webwinkels

Betalen online bij een webwinkel is makkelijk, snel maar niet altijds even betrouwbaar. Er zijn verschillende betaal mogelijkheden die heel populair zijn bij de Nederlandse gemeente. De twee meest bekende betaal methodes voor online webwinkelen zijn Creditcard dn paypal. Vanwege de betrouwbare betaal mogelijkheden en de heel goed positieve reviews wordt de webwinkels die deze betaal methodes bieden aan hun klanten steeds meer bekend in Nederland.

Bedrijven en importeturs kunnen vaak ook doormidelen van bankoverschrijving of western union betalen.

Bijn alle webwinkels bieden PayPal als betaalmogelijkheid aan, dit is een makkelijk en veilig betaalsysteem wat voor iedereen toegankelijk is. Voor het gebruiken van PayPal maak je een account aan, dit account kun je koppelen aan je bank waardoor bestellen en betalen heel vlot verloopt. Het is namelijk niet verplicht om je PayPal account aan je bank te koppelen, echter moet je dan handmatig geld overmaken naar je PayPal account welke dagen kan duren.

Momenteel zijn de veilige online betaalmogelijkheden op de chinese webwinkels beperkt voor de consument, zo zie je dat net enkele Chinese webwinkels zoals Ali expres en Dinodirect iDeal aanbieden aan hun klanten.

Alipay betaaldienst

Bij Webwinkel Alibaba.com kun je met Secure Payment, Alipay betalen. Deze is een betaaldienst voor het creëren van een vertrouwensband tussen kopers en verkopers op de internationale handels markt. Door een samenwerking aan te gaan met Alipay, een betaalnetwerk kan Alibaba.com een veilig betaaldienst bieden aan kopers en verkopers. De betaling van de koper blijft bij Alipay vastzitten tot de verkoper geleverd heeft.

https://www.chinesewebshop.net/shein/