Best brands online
Image default
Woning en Tuin

Houten gevelbekleding voor uw woning of bedrijfspand

Heeft u houten gevelbekleding nodig? Bijvoorbeeld omdat u uw woning of bedrijfspand een upgrade wilt geven en hiervoor een simpele oplossing zoekt? Of omdat u wilt dat uw pand beter bij de natuurlijke omgeving past? Dan biedt het hout van Platowood altijd uitkomst. Dit hout heeft namelijk een lange levensduur, waardoor u er lang mee vooruit kunt. Ook is het vormvast en dimensiestabiel, waardoor het uitstekend voor uw toepassing te gebruiken is en lang mooi blijft. Bovendien heeft u zo weinig onderhoud aan uw gevelbekleding. Het hout wordt namelijk behandeld om de levensduur te verlengen en scheurvorming te voorkomen. Op die manier kunt u van uw gevelbekleding op aan.

Duurzaam geproduceerd hout dat op milieuvriendelijke wijze wordt bewerkt

Een ander groot voordeel van de houten gevelbekleding van Platowood, is dat dit duurzaam geproduceerd wordt. Zo wordt er bij het bewerken van het hout enkel water en warmte gebruikt. Chemicaliën komen aan het proces niet te pas. Daarnaast verkoopt deze specialist enkel hout van snelgroeiende boomsoorten die in duurzaam beheerde bossen staan. U doet met de aankoop van dit hout dus niet alleen uzelf, maar ook het milieu een plezier. Zeker ook omdat het hout meer CO2 opneemt dan dat er tijdens de productie ervan wordt uitgestoten. Zo maakt u dus zeker een bewuste keuze.

Neem contact op met deze specialist

Heeft u interesse in de houten gevelbekleding van Platowood? Neem dan contact op met dit bedrijf om de mogelijkheden te bespreken of een offerte op te laten stellen. De vriendelijke medewerkers zijn u graag van dienst. U kunt bijvoorbeeld ook bij hen terecht voor advies en voor antwoord op al uw vragen. Zo weet u precies wat u van de gevelbekleding kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Ook bent u er bij deze specialist zeker van dat u hout van topkwaliteit ontvangt.

https://www.platowood.nl/