Best brands online
Image default
Bedrijven

Alle soorten steigers vind je bij steigerdeals.nl

De juiste steiger gebruiken voor je klus is belangrijker dan je denkt. Elke steiger is namelijk bedoeld voor andere soort klussen, het is dan ook belangrijk om te weten welke steigers er zijn en waar alle verschillende steigers voor zijn. Gelukkig kan je bij steigerdeals.nl allemaal verschillende steigers vinden die je kan gebruiken voor de werkzaamheden waar jij ze bij nodig hebt. 

Het nut en gebruik van een rolsteiger

Rolsteigers worden over het algemeen buiten gebruikt omdat deze vaak hoger zijn en licht van gewicht waardoor je ze makkelijker kan rollen. Een rolsteiger kan wel tot 12 meter hoog worden en ze zijn gemaakt van aluminium, hierdoor zijn ze heel licht maar ook super sterk. Doordat de steigers heel hoog kunnen en omdat ze heel licht zijn is het wel belangrijk dat je ze op de juiste manier in elkaar zet, vaak is dit via een hele specifieke handleiding. Ook is het verplicht om je steiger te verankeren als je hoger dan 8 meter gaat werken. Ga je dus buiten te werk op grote muren en moet je vaak je steiger verplaatsen? Dan is een rolsteiger ideaal voor jou.

Het nut en gebruik van een Kamersteiger

Als je graag een steiger voor binnen wilt kan je gebruik maken van een kamersteiger. Het gemak van een kamersteiger is dat je eenvoudig de juiste hoogte kan stellen waardoor je makkelijker bij bijvoorbeeld het plafond kan komen. Ook het gemak van een kamersteiger is dat je ze eenvoudig kan inklappen waardoor je niet altijd een steiger hebt staan en je kan hem er toch altijd eenvoudig weer bij pakken. Het opbergen van een kamersteiger is dan ook ideaal. Wil je dus binnen aan de slag gaan op hoge plekken dan kan je het best gebruik maken van een kamersteiger.

Ook kan je bij steigerdeals.nl andere steigers vinden, zoals een vouwsteiger en een steigeraanhanger. Een kamersteiger en rolsteiger worden wel het meest gebruikt.