Best brands online
Image default
Bedrijven

Een beetje hulp bij het inrichten van je slaapkamer

Langzaam ben je je hele huis een make-over aan het geven. Je woonkamer is al geweest en ook de werkkamer is weer als nieuw. Nu is het weer tijd voor de slaapkamer. Je slaapkamer heb je al heel wat jaartjes, dus wat jou betreft mag alles in de slaapkamer nieuw worden aangeschaft. De slaapkamer is vaak toch niet prioriteit nummer een, maar ondanks dat breng je er toch heel wat uurtjes door. Het is dan ook belangrijk dat je je nieuwe slaapkamer stijlvol en gezellig inricht. In dit blog een aantal tips daarvoor.

 

Kleur

Een standaard witte muur: ook jij hebt deze waarschijnlijk in je slaapkamer. Ga eens een keer voor een kleurtje op de muur. Moet dat meteen een super opvallende kleur zijn? Nee, zeker niet. Kies voor een neutrale tint zoals bijvoorbeeld een nude tintje. Dit zorgt voor wat kleur in de slaapkamer, maar zorgt er toch ook voor dat de rust blijft. Wil je wel voor een iets gewaagder kleurtje gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor bordeauxrood.

 

Inrichten

Je slaapkamer inrichten is belangrijk. Veel mensen zetten alleen een bed neer en zijn dan klaar met de inrichting. Misschien nog een kast erbij en dan is het wel goed. Denk eens een keer wat meer na over de inrichting. Ga eens kijken naar bedden van 160×200 en kijk dan eens naar de verschillende stoffen, materialen en vormen. Bedden van 160×200 of groter zijn namelijk in allerlei verschillende soorten te krijgen. Dat kan net dat extraatje geven aan je slaapkamer. Denk er ook eens aan om naar goedkope banken te kijken. Zeker als je slaapkamer wat groter is dan is het een idee om er een bank in te zetten. Zo creëer je een huiselijke sfeer. Goedkope banken vind je gemakkelijk in woonwinkels die niet superduur zijn.

 

Opbergen

Hou ook rekening met wat opbergruimte. Een kledingkast is natuurlijk prima, maar wil je niet wat meer ruimte? Ga voor een kastje naast de bank waar je nog wat spulletjes in kwijt kan of maak je slaapkamer helemaal af met een schoenenkast.

https://www.sumato.nl/bedden/tweepersoonsbed/bedden-160-200/