Best brands online
Image default
Aanbiedingen

Do's en dont's voor gordijnen

Wij leveren gordijnen op maat waarvan u wilt weten hoe u ze het beste kunt ophangen. Dat is wat we hier zijn om je te vertellen. Met de juiste tips creëer je eenvoudig de beste resultaten. Dingen waar je aan kunt denken, bekijk alle tips en gordijnen op 123gordijn.nl

We kunnen je alvast 2 gouden regels vertellen voor het beste resultaat. Zo kunt u genieten van de gordijnen. We hopen dat dit je inspireert.
Bij het kiezen van de juiste raambekleding is het belangrijk om goed op de overwegingen te letten. Gordijnen kunnen een kamer maken of breken. Door de juiste raambekleding te kiezen en deze goed of fout af te hangen, kan een ruimte groter en lichter lijken.

Met de juiste keuze en plaatsing van gordijnen, kleed je het geheel meteen aan en maak je het interieur warm en uitnodigend. Deze keuze is enorm belangrijk en bepalend voor de sfeer.

Met de juiste keuze en plaatsing van gordijnen, kleed je het geheel meteen aan en maak je het interieur warm en uitnodigend. Deze keuze is enorm belangrijk en bepalend voor de sfeer. Ook hiermee kun je een grote fout maken waardoor de ruimte eigenlijk kleiner, donkerder of zelfs benauwd lijkt. Je begrijpt dat je het uiteindelijke effect niet wilt, en dat zou eeuwig zonde zijn.
Het geheim van jarenlang gebruik van je gordijnen is om ze goed in een ruimte of kamer te krijgen. Je wilt het interieur immers iets extra’s meegeven.
De juiste sfeer en uitstraling. Het maakt niet uit of je kiest voor dure of goedkope gordijnen. Alle gordijnen zijn, mits goed aangebracht, de finishing touch voor de sfeer en uitstraling van een ruimte.

Door deze punten mee te nemen in je ontwerp, gaat het nooit meer mis.

Do
Hang indien mogelijk gordijnen hoog en breed op. Veel stof. Wanneer gordijnen lengte en breedte hebben, ziet de kamer er luxer en ruimer uit met hogere plafonds. Denk vooral groot.

Don’t
Plaats gordijnen nooit direct over of langs ramen als er ruimte is om ze groter op te hangen. Het zorgt ervoor dat h.Als het gordijn niet lang genoeg wordt gemaakt, zal het een beetje krap lijken. Pinterest staat ook vol met visuals over hoe je wel en niet gordijnen moet ophangen en hoe dat werkt. Super handig, dus kijk maar even.

 

 

https://www.123gordijn.nl/