Best brands online
Image default
Aanbiedingen

De Beste Tips Voor Het Vergelijken Van Vouwbedden

Hoe groot is een opvouwbed?

De grootte van een opvouwbed hangt af van het ontwerp. Sommige ontwerpen zijn bedoeld om als slaapbank te dienen wanneer ze niet gebruikt worden, en lijken daarom groter. Het standaard vouwbed daarentegen is alleen bedoeld als bed, en past opgevouwen onder een gewoon bed.

Hoewel de afmetingen van verschillende ontwerpers lichtjes kunnen verschillen, is het standaard vouwbed 40 cm breed, 49 cm hoog en 17 cm diep wanneer het is opgevouwen.

Andere vouwbedden zijn groter, en meten 48 inch breed en 52 inch hoog als ze opgevouwen zijn. Een standaard vouwbed heeft in geopende toestand bijna dezelfde afmetingen als een lits-jumeaux bed.

Met een afmeting tussen 32 en 39 inch in de breedte en 75 inch in de hoogte, neemt een vouwbed ongeveer dezelfde ruimte in als een gewoon lits-jumeaux matras. Er zijn echter extra grote vouwbedden die tot 55 bij 80 centimeter kunnen meten wanneer ze volledig zijn uitgetrokken. Dit betekent dat er een opklapbed is voor iedereen.

 

Voor meer vergelijkingen van vouwbedden, ga naar de Slaapwijsheid website.

Zijn vouwbedden comfortabel?

Vouwbedden zijn comfortabel. Hoewel verschillende fabrikanten verschillende prioriteiten hebben bij het maken van bedden, is comfort een punt van zorg dat de meeste vouwbeddenfabrikanten delen. De kwaliteit van het schuim in de matras en de veren zijn van belang en natuurlijk het kussen dat u gebruikt.

Wanneer traagschuim van hoge kwaliteit wordt gebruikt, en een trampoline netbodem wordt gebruikt om de ondersteuning en het comfort te verbeteren, zullen de kosten de pan uit rijzen.

Het beste wat je als shopper kunt doen is reviews vinden van de beste vouwmatrassen, kijken naar de gebruikte materialen, het gemak van opzetten, en de juiste maat. Op comfort, kunt u wedden, zelfs de standaard opvouwbed scoort hoog.

Hoeveel gewicht kan een vouwbed dragen?

Toen u voor het eerst over vouwbedden hoorde, wat kwam er dan in u op? Misschien, gewicht. De meeste mensen gaan ervan uit dat een opklapbed, alleen omdat het opklapbaar is, in het holst van de nacht kan neerstorten en uw ruggengraat kan breken.

Nee.

Vouwbedden mogen dan vouwbaar zijn, maar ze zijn gemaakt van zeer stevige metalen die het frame hoe dan ook boven de grond houden. Dat is voor één persoon. Vouwbedden kunnen tot 400 pond dragen. Je moet jezelf er altijd aan herinneren dat een vouwbed bedoeld is voor één volwassene.

Toch is er veel dat u kunt doen met standaard bedden en matrassen dat u niet kunt doen met een vouwbed. Zo kunt u bijvoorbeeld geen feestje geven met meer dan één persoon op uw vouwbed!

 

Vouwbedden zijn heel betaalbaar als u de kosten vergelijkt met de conventionele bedden. Het feit dat ze verpakt komen; een matras en een bed in een schone verpakking bespaart u nog meer geld.

Om specifieke cijfers te krijgen, laten we het hoofd naar Amazon en hebben een blik op hoe verschillende verkopers de prijs van hun vouwbedden. Bij Amazon kun je een vouwbed al vanaf $70 krijgen. Maar dat is een basis vouwbed.

U kunt vouwbedden met hoogwaardige traagschuimmatrassen en een steviger frame krijgen vanaf $100.

Vragen hotels kosten voor vouwbedden?

De meeste hotelsuites hebben één bed. Meestal kingsize. Hoewel sommige hotels tweepersoonsbedden hebben, is dat niet gebruikelijk bij luxe suites. Luxe suites gaan ervan uit dat omdat je het je kunt veroorloven om een dure suite te kiezen, je niet van plan bent om het te delen met iemand anders.

Dus geven ze je een enorm bed in een goed gespreide suite, zodat je genoeg ruimte hebt, en een comfortabel bed. Maar wat gebeurt er als je reist met een familielid waar je geen bed mee kunt delen?

Misschien reist u met uw vader; u wilt dezelfde kamers maar verschillende bedden. Dan vraagt u om een opvouwbed. En natuurlijk een reiskussen voor onderweg.

Opklapbedden in hotels kunnen je ook helpen als je voor je werk met een collega op reis bent. U kunt kosten besparen door dezelfde kamer te bewonen, maar toch genieten van uw bevredigende nachten in ruime bedden!

Hotels hebben een verschillend beleid als het gaat om vouwbedden. Er zijn maar weinig hotels die geen toeslag vragen voor opklapbedden. Er is echter geen maximum aan de prijs die hotels voor opklapbedden in rekening mogen brengen. Terwijl anderen $10 per nacht vragen, vragen sommigen $100 voor een enkele nacht.

 

Weliswaar kost het moeite om een vouwbed op te zetten, maar sommige hotels zijn gewoon te ambitieus met de prijs die ze vragen. Het spreekt voor zich dat de prijs die u betaalt voor een vouwbed lager moet zijn dan wat u zou betalen voor een suite met stationaire tweepersoonsbedden.

Dus je moet het vragen, en vergelijk de waarde die je zou krijgen voor het kiezen van uw suites. Terug naar de vraag, er is geen standaard prijs voor een opklapbed, je moet het gewoon vragen voordat je boekt.

Nou, vouwbedden zijn spelveranderaars; ze geven u vrijheid, en besparen u geld.

 

Voor meer informatie of tips & tricks over slaap, ga naar de Slaapwijsheid website. Voor meer wetenschappelijke informatie over slaap, ga naar de Slaapwetenschap website.