Best brands online
Image default
Woningen

M&C Cilinder: je huis veiliger met nieuwe deurcilinders

mc cilindersloten met kerntrekbeveiliging zorgen ervoor dat jouw huis inbraakveiliger wordt!

M&C Cilinder

Weet jij welke sloten er op je buitendeuren zitten? Nieuwe huizen gebouwd vanaf 2016 hebben sloten met het SKG3* keurmerk. Deze sloten zijn beveiligd tegen kerntrekken. Dit houdt in dat dieven niet de mogelijkheid hebben de cilinder uit het slot te trekken. Is jouw huis van vóór 2016? Kijk dan even naar het keurmerk op het slot. Staat er geen SKG3* op? Dan heeft dit slot geen kerntrekbeveiliging.

Deuren inbraakveilig met SKG3* cilindersloten

Om je deuren beter te beveiligen, hoef je niet per se al het deurbeslag te vervangen. Het is goed mogelijk zelf je oude cilinderslot te vervangen door een nieuw exemplaar met kerntrekbeveiliging. Kies dan meteen voor een cilinderslot met een gehard stalen brug. Zo wordt het voor inbrekers onmogelijk de cilinder te breken.

Waarom mc cilindersloten?

Als je jouw slot wil vervangen door een SKG3* cilinderslot met kerntrekbeveiliging, dan ben je bij M&C Cilindersloten aan het goede adres. Wij adviseren en verkopen mc cilindersloten die je gemakkelijk zelf kunt installeren. Op onze website vind je alle informatie en een duidelijke stap voor stap instructievideo.

Alle pluspunten van M&C Cilindersloten op een rij:

 

  • Elke m&c cilinder wordt geleverd met certificaat en zijn standaard voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PVWK) en het SKG 3* keurmerk.
  • Uiterst snelle levering
  • Zelf aan de slag met onze uitgebreide informatie en uitleg op de website
  • Telefonisch advies mogelijk
  • Hoge score in klantbeoordelingen
https://mc-sleutels.nl/

Gerelateerde artikelen

Goedkope ramen en deuren limburg

Extra wooncomfort met een serre uitbouw in regio Breda

Wonen in de cloud