Best brands online
Image default
Bedrijven

Met een Italiaans buffet Enschede aan huis is elk feest geslaagd

Een feest met een Italiaans buffet Enschede biedt veel voordelen. Uw gasten zullen genieten van heerlijke Italiaanse gerechten, u krijgt een professionele kok aan huis die op locatie de gerechten voor u klaarmaakt en kunt door de verschillende concepten zelf bepalen welke gerechten er op de menukaart komen. Kortom: bij ons bent u aan het juiste adres voor een Italiaans buffet Enschede!

 

Een Italiaans buffet Enschede biedt meer dan u denkt

De Italiaanse keuken kent natuurlijk genoeg klassiekers om uw feest te laten slagen. Daarom is het bij ons Italiaans buffet Enschede mogelijk om verschillende klassiekers te laten maken. Met onze “Mobile Pizzeria” kiest u voor professionele pizzabakkers die op elke locatie de pizza na wens voor u en uw gasten klaarmaken. De “Pasta Heaven” geeft u de mogelijkheid om diverse kleine gerechten te proeven die in uw eigen keuken of onze eigen buitenkeuken gemaakt worden. Of hebben we als kers op de Italiaanse taart een “Exclusive Diner” waarbij er verschillende gerechten gemaakt worden die u zelf in de hand heeft. Met uiteraard de bekende nagerechten uit de Napolitaanse keuken. Deze gerechten zijn van hoge kwaliteit en aan te passen op allergieën en eventuele wensen. We staan hiervoor open.

 

De gerechten zullen gemaakt worden met Italiaanse ingrediënten en onze chefs zullen deze met veel liefde voor u klaarmaken. Wij vinden het belangrijk dat uw feest door ons eten geslaagd is en dat uw gasten heerlijk eten voor hun neus hebben. De verschillende buffetten zijn mogelijk voor groepen vanaf twintig personen, het “Exclusive Diner” vanaf tien personen. Bij het boeken van één van onze buffetten bent u verzekerd van professionaliteit en eten met de typische Italiaanse kwaliteit. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn tijdens een vrijblijvend gesprek of via de mail.