Best brands online
Image default
Bedrijven

Boomverlichting van Kerstverlichting.nl

Wat je moet weten over boomverlichting? 

Boomverlichting is speciaal ontworpen om jouw bomen op de meest prachtige manier te kunnen versieren d.m.v. verlichting. De kerstlampjes zijn zeer makkelijk te installeren en het is mogelijk de lampjes te verlengen met een extra set kerstverlichting. Het aanbod van Kerstverlichting.nl op gebied van boomverlichting is heel divers op gebied van soorten en maten. Let goed op de verschillen van start set en verleng set. De start sets beschikken over een aansluitstekker voor het stopcontact terwijl; de verleng sets enkel geschikt zijn om de start set te verlengen. Dat is mogelijk middels een plug & play systeem die wij hebben geïnstalleerd op onze producten. Voor meer informatie of advies is het mogelijk contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Soorten boomverlichting

Om te beginnen, biedt Kerstverlichting.nl boomverlichting aan voor zowel binnen als buiten. Verder beschikt Kerstverlichting.nl over een breed assortiment boomverlichting. Zo verkopen wij ‘’clusterverlichting’’, ‘’de lichtstreng’’ en ‘’berry lights’’. Bij clusterverlichting heb je de keuze uit meerdere formaten en kleuren. De lichtstreng van Kerstverlichting.nl is erg gemakkelijk in gebruik en geeft een mooi effect aan de ruimte. Berry lights zijn voorzien van warm witte led verlichting en zijn 50 meter lang. 

Ledverlichting

Alle producten van Kerstverlichting.nl zijn voorzien van ledverlichting. Dit om jouw boomverlichting zo lang mogelijk te laten branden. Doordat onze producten zijn voorzien van led verlichting, gaan ze extra lang mee en bovendien bespaart je ook nog eens kosten op jouw energierekening. Verder is led verlichting een stuk beter voor het milieu en verkleint je de kans op brandgevaar aangezien de lamp minder snel warm wordt. 

Waarom bestellen op Kertverlichting.nl?

Bij Kerstverlichting, bieden we een ruim assortiment op het gebied van verlichting om jouw kerst nog wat mooier te maken. Bij het produceren van onze producten staat kwaliteit op de eerste plaats. Verder bezorgen we in heel Nederland, werken wij met een ‘’Voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden’’ policy en bezorgen wij jouw producten gratis vanaf €50,-. Neem een kijkje op onze website en kijk wat we jou te bieden hebben!