Best brands online
Image default
Bedrijven

Handbalkleding & Handbalshirts

Er zijn diverse topmerken die zich hebben gepositioneerd in de handbalmarkt. Een aantal voorbeelden van deze merken zijn Erima, Hummel en Kempa. De handbal kleding van deze merken is speciaal gemaakt om een zo goed mogelijke prestatie te kunnen leveren tijdens het handballen. Er zijn diverse modellen handbalkleding daarom is het erg belangrijk dat je de handbalkleding kiest die bij jouw lichaam past.  Er zijn verschillende “fits” opgenomen om er zo voor te zorgen dat iedereen gewenste handbalkleding kan vinden. Zo zul je dames handbalkleding, heren handbalkleding en kinder handbalkleding tegen kunnen komen in jouw zoektocht naar handbalkleding. Omdat je veel moet springen, rennen en gooien is het belangrijk dat de kleding niet te strak zit zodat je niet meer goed kunt bewegen. Het is dus zeker van belang om goed te kijken naar welk type handbal shirt en handbal short bij jou en jouw lichaam past.

Handbal braces en bescherming

Er zijn tal van artikelen die je beschermen tijdens het beoefenen van de sport handbal. Omdat je handbal over het algemeen speelt in de zaal is het geen overbodige luxe om bescherming en braces te dragen op het handbalveld. Er zijn diverse soorten braces die kunnen worden ingezet tijdens een potje handbal. Voorbeelden hiervan zijn onder andere polsbraces, kniebraces, schouderbraces, enkelbraces en elleboogbraces. Al deze braces zijn in verschillende kleuren en varianten te verkrijgen om ze zo te laten machten met je handbaloutfit. Hoog aangeschreven merken die voorzien in braces zijn Rehband, Rucanor, Erima en Kempa.

Handbal outfit

Bij vrijwel ieder sport geldt dat het dragen van de juiste kleding essentieel is. Door het bezitten van de juiste kleding wordt het beoefenen van de sport ook gemakkelijker. Dit geldt uiteraard ook voor de sport handbal. Het uniform van een handbal speler bestaat uit een handbal shirt en handbal short. Daarnaast zijn de keepers gemakkelijk te onderscheiden van de veldspelers zodat voor iedereen het verschil duidelijk is. Bij de officiële wedstrijden is het verplicht dat de handbal outfit is voorzien van een rugnummer.

Handbalshirts

Zoals eerder aangegeven zijn er tal van verschillende merken die handbal shirts aanbieden. Het is daarom belangrijk om vooraf te bepalen aan welke eigenschappen jouw ideale handbalshirt moet voldoen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan materiaal, lange of korte mouwen, slim fit of juist niet, ect. Op het moment dat je dit helder hebt vallen er al een hele hoop shirts af en word het kiezen van een gewenst handbalshirt veel eenvoudiger. Bij de overgebleven selectie zul je alleen nog moeten kiezen tussen de kleur en het design dat je het meeste aanspreekt.